6 x wonen in een appartement met een verborgen stadstuin om de hoek

Aangeboden door Van den Akker NVM Makelaars 22 februari 2018

Woon je in Den Haag met een tuin, dan ben je daar waarschijnlijk vaak te vinden. Maar wat als je in een appartement woont? Ook dan zijn er in Den Haag veel geheime plekjes waar je als bewoner heerlijk kunt zitten. Een oase van groen, het geruis van de bladeren of de zilte geur van de zee zijn soms dichterbij dan je denkt. Bij deze zes appartementen loop je er zo naartoe!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Sunny Court in Duinoord

Om de hoek bij de Reinkenstraat vind je een van de leukste geheime stadstuinen van Den Haag: Sunny Court. Dit verstopte binnenparkje is te bereiken via een inham aan de Laan van Meerdervoort 189B. Ooit was het een tennispark en nu is Sunny Court een kleine stadsoase met veel groen, grote bomen en houten speeltoestellen voor kinderen. Hier kun jij vlakbij wonen!

Obrechtstraat
Obrechtstraat 161 A
Obrechtstraat 161 A
Obrechtstraat 360
Obrechtstraat 360

Zeeheldentuin

Een oase van groen in het hart van het toch al leuke Zeeheldenkwartier. Met ruimte voor kinderen om lekker te spelen, met bankjes en een fontein, picknickbanken en een appelboomgaard waar ondernemers uit de buurt workshops kunnen geven. Door de moestuinen, kruiden- en vlindertuin, houtwal en hotels voor insecten leren de kinderen gelijk ook veel over de natuur. En dan wonen in dít te gekke appartement. We love!

Foto: Facebook Zeeheldentuin
Foto: Facebook Zeeheldentuin
Foto: Facebook Zeeheldentuin
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Emma’s Hof – Regentessekwartier

Emma’s Hof is een stadstuin in het Haagse Regentessekwartier van en voor buurtbewoners. Bewoners onderhouden de tuin en organiseren maandelijks diverse activiteiten. Te leuk natuurlijk! Hoe fijn als je hier in de buurt kunt wonen….

Foto: Funda
Foto: Funda

Westduinpark

Het Westduinpark tussen Scheveningen en Kijkduin is één van de grootste natuurgebieden van Den Haag. In dit beschermde duinpark, gelegen bij het Zuiderstrand, kom je ook een grote kudde Schotse hooglanders tegen die vrijelijk rondlopen. Dankzij de vele wandel-, fiets- en ruiterpaden is het Westduinpark een ideaal natuurgebied om uit te waaien bij zee. Doe ons zo’n achtertuin!

Foto: denhaag.nl
Strandpaviljoen de Kwartel
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Haagse Bos

Dat is nog eens een fijne plek om vlakbij te wonen want van het Haagse Bos kun je alle seizoenen genieten. Een wandeling langs Huis ten Bosch met vrienden die komen eten, maakt het helemaal indrukwekkend natuurlijk 😉

Foto: ANP
Foto: Staatsbosbeheer
Paleis Huis ten Bosch. Foto ANP
Hendrik Zwaardecroonstraat 21 B
Hendrik Zwaardecroonstraat 21 B
Hendrik Zwaardecroonstraat 21 B

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van den Akker NVM Makelaars. Meer over Van den Akker NVM Makelaars ontdekken?

Van den Akker NVM Makelaars makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:30

Reinkenstraat 72, Den Haag

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.