Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let op! Het Hobbemaplein is een paar weekenden afgesloten

Door Joyce Hoogland 19 april 2018

Het Hobbemaplein krijgt een flinke opknapbeurt. Half maart zijn de werkzaamheden al begonnen en nu is het tijd voor nieuw asfalt. Om de overlast voor de markt zoveel mogelijk te beperking is het plein gedurende vier weekenden gedeeltelijk afgesloten voor doorgaand verkeer.

Het Hobbemaplein krijgt weer een frisse look. De bestrating van de fietspaden worden vernieuwd en de rijbanen krijgen nieuw asfalt. Ook komt er meer groen op het plein en straatbankjes.

Asfalt

Vanaf zaterdag 21 april wordt het Hobbemaplein vier weekenden afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Er wordt elke keer een gedeelte van het plein afgesloten.

  • Van zaterdag 21 april 20.00 uur tot dinsdag 24 april 6.00 uur wordt het asfalt tussen de Kempstraat en De Heemstraat vervangen.
  • Van zaterdag 28 april 20.00 uur tot dinsdag 1 mei 6.00 uur wordt het asfalt vervangen op het middelste deel van het plein
  • Tot slot wordt het asfalt tussen De Heemstraat, de Hobbemastraat en de Ruijsdaelstraat vervangen van zaterdag 5 mei 20.00 uur tot dinsdag 8 mei 6.00 uur en van zaterdag 26 mei 20.00 uur tot dinsdag 29 mei 6.00 uur.

Lees ook:

De toekomstige Segbroeklaan met middenberm

Op deze plekken gaat de stad in 2018 op de schop

Zucht, ben je net 5 minuten onderweg moet je al weer omrijden vanwege wegwerkzaamheden. In Den Haag ...

adv.