Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je gratis of goedkoop parkeren tijdens de jaarwisseling

Door Joyce Hoogland 24 december 2018

Ga je deze oudejaarsavond met de auto op stap? Let dan even goed op. Je kunt tijdens deze speciale nacht extra voordelig parkeren in een aantal parkeergarages. Daarbij krijg je bij je parkeerkaartje twee tram/buskaartjes cadeau.

Ga je met oud en nieuw met de auto Den Haag in? Of wil je juist je auto op een veilige plek parkeren? Dan hebben wij een aantal handige tips.

Voordelig parkeren:

In de Q-park parkeergarage Laakhaven aan de Rijswijkseweg kun je je auto heel de nacht parkeren voor maar €10,50. Op 31 december kun je tussen 12.00 en 19.00 uur een mooi plekje vinden en vervolgens moet je binnen 24 uur je auto weer ophalen.

Bij de parkeergarage P1 Leyweg aan de Hengelolaan kan het goedkoper. Daar betaal je 10 euro voor één nacht. Je kunt daar je auto tussen 12.00 en 18.00 uur parkeren en op 1 januari vanaf 11.00 uur weer ophalen.

Gratis parkeren

In de parkeergarage aan de Zwolsestraat in Scheveningen kun je tijdens oud en nieuw gratis parkeren! Je kunt je auto tussen 18.00 en 20.00 uur in de garage achterlaten en je moet je wagen de volgende dag tussen 08.00 en 10.00 uur weer ophalen.

Ook in de parkeergarage van de Haagse Markt aan de Heemstraat geldt gratis parkeren voor deze speciale nacht. Je kunt je auto daar tussen 16.00 en 19.00 uur neerzetten en op 1 januari tussen 10.00 en 14.00 uur ophalen.

OV

Wanneer je in één van de bovengenoemde parkeergarages parkeert krijg je 2 gratis HTM vervoerkaartjes. Let wel op, de trams en bussen rijden niet heel de nacht. Op oudejaarsavond beginnen de bussen om 21.00 uur aan hun laatste rit.
Op 1 januari vertrekken de eerste trams en bussen rond 09.00 uur. Lees hier meer over de aangepaste tijden van de trams en bussen tijdens de feestdagen.

Op straat parkeren

Op straat gelden dezelfde regels als normaal. Dus waar je moet betalen voor een parkeerplekje moet je dat deze nacht ook, oudejaarsnacht of niet… Wel zal bij een aantal betaalautomaten het gedeelte van het parkeerbonnetje zijn afgeplakt. Je krijgt dus geen bon, maar de automaat doet het wel.

Lees ook:

FF opletten! Dit zijn de regels voor vuurwerk in Den Haag tijdens de jaarwisseling 2018-2019

Knal, Boem, Fwieeeeee! Deze geluiden klinken op 31 december door heel Den Haag. De een steekt met ve...

Hier in Den Haag kun je vuurwerk kopen (2018)

Vroeger stonden wij met de hele familie in de tuin om te kijken naar het vuurwerk dat vaders gekocht...

adv.