Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je niet: bij deze nieuwe hotspot is het elk weekend een feestje

Aangeboden door STAN&CO 21 december 2019

We schreven er laatst al over: STAN & CO op het Buitenhof is open! De nieuwe hotspot is sindsdien the-place-to-be voor diner, borrelen met je vrienden, brunchen of high-tea’en met je vriendinnen en ga zo maar door. Maar dit wist jij natuurlijk alláááng. Wat je nog niet wist is dat hier elke donderdag, vrijdag en zaterdag een DJ staat en de tafels aan de kant gaan. ‘Did someone say: feestje?’

Oké, waar moet je aan denken? Het is donderdag, vrijdag of zaterdag en om de drukte van de week af te schudden trek jij het centrum van Den Haag in. Wat is een mooiere plek dan het epische Buitenhof om te dineren? Bestel één van de signature dishes van STAN&CO of geniet van een heerlijke borrelplank in combinatie met een cocktail. Hoe later de avond, hoe beter de muziek. De tafels gaan opzij en het je danst tot in de late uurtjes.

Beeld: STAN&CO

Ook leuk voor andere feestjes

In het weekend is het een gezellig feestje bij STAN&CO maar dat is niet de enige reden waarom de zaak een bezoekje waard is. Je kunt hier namelijk van alles vieren zoals een heerlijke brunch voor je verjaardag met familie of organiseer de perfecte babyshower voor je beste vriendin. Wil je er gewoon even tussenuit? Reserveer dan voor een heerlijke high-tea of high-wine na een dagje shoppen. Kortom: er is van alles te doen!

Reserveren

Heb je helemaal zin in een avondje uit bij STAN&CO? Dat komt mooi uit! Je kunt natuurlijk gewoon op goed geluk langs lopen, maar reserveren is slimmer.  Je doet dit via 070 392 4607 of door hier te klikken. Veel plezier!

Psssst: heb je nog geen restaurant gevonden voor kerst? Op tweede kerstdag kun je nog reserveren bij STAN&CO. Klik hier voor meer informatie.


Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Buitenhof 5, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.