Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daarom is pizza’s bezorgen véél leuker dan je misschien denkt

Aangeboden door New York Pizza Laan van Wateringse Veld 7 november 2019

Wat dacht je ervan om veel fooi te verdienen? Om lekker door Den Haag te scheuren met je elektrische fiets en te werken met je vrienden? Klinkt goed toch?

Het kan bij New York Pizza in Wateringse Veld, New York Pizza Leyweg of New York Pizza Laan van Meerdervoort! Waarom het daar zo leuk is om te werken? Ten eerste is het een leuk en jong team dat regelmatig samen leuke feestjes opzoekt. Ten tweede is de buurt veilig en gezellig en ten derde mag je ook nog eens mee naar het jaarlijkse teamuitje! Ben of ken jij iemand die dit wel leuk zou vinden? Bekijk dan eens de vacature.

Dunkin’ Donuts

Oké, we weten dat het lastig is om alléén een pizza te bestellen en geen lekker toetje. We gaan het nog moeilijker maken voor je: sinds kort kun je bij New York Pizza Dunkin’ Donuts bestellen! Ze zijn beschikbaar in verschillende smaken. Wat dacht je van Dunkin’ Donuts White Chocolate Cookie of Dunkin’ Donuts Strawberry Rainbow? Bekijk alvast alle desserts!

Dunkin’ donuts bij New York Pizza

Den Haag’s best

Of je nou in het Wateringse Veld, in de Bomenbuurt, of bij de Leyweg woont: overal vind je een New York Pizza bij jou in de buurt. Handig als je geen zin hebt om te koken, en (lekker makkelijk) een verrukkelijke pizza of Dunkin’ Donuts wilt bestellen! Klik hier voor de vestiging Leyweg of hier voor de vestiging op de Laan van Meerdervoort!

Solliciteren

Wil jij werken bij het bedrijf met de meest verse pizza’s en de lekkerste toetjes? Klik dan op de vacature hieronder!

Werken bij New York Pizza

Heb je altijd al willen werken bij New York Pizza? Dan hebben we goed nieuws! Gebruik de onderstaand...

Meer over New York Pizza Laan van Wateringse Veld ontdekken?

New York Pizza Laan van Wateringse Veld restaurants en horeca

Geopend16:00 - 22:00

Laan van Wateringse Veld 1443, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.