Vier de Liefde aan Zee!

Dit is een ondernemersbijdrage 9 februari 2018

Wat is er fijner dan samen de liefde vieren? Of het nou met je geliefde man, vrouw, opa of oma, papa of mama, zoon of dochter of beste vriend of vriendin is. Verwen de liefde van jouw leven en vier deze Valentijn aan zee en geniet van een bezoek aan Scheveningen. Wij hebben vier hele leuke tips waar je samen kunt genieten van een lekker Valentijnsetentje.

Speciaal voor in de buurt hebben deze restaurants een romantisch welkom bedacht. Helemaal leuk: combineer je etentje met een romantische strandwandeling, flaneer over de Pier, draai een rondje in het Reuzenrad met een prachtig uitzicht of ga gezellig naar de film.

La Galleria

Kurhausplein / Boulevard

Valentijn vindt zijn oorsprong in Italië, bij La Galleria proef je de liefde en Italië in alles. De eigenaren Damiano D’Alba en Franco di Meglio zijn zelf voor de liefde naar Scheveningen gekomen, hoe romantisch! Naast twee heerlijke Valentijnsmenu’s kun je genieten van authentieke gerechten uit de Italiaanse keuken. In het weekend en met Valentijn is er live muziek.

Reserveer o.v.v. In de Buurt – Valentijn actie en je wordt verwelkomd met een glaasje Prosecco van het huis! Geldig van 10 – 18 februari 2018

La Galleria italiaanse restaurants

Nu open09:00 - 00:00

Gevers Deynootplein 105, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Wijnbar Solo Vino

Liefde & Wijn! Naast La Galleria op het Kurhausplein vind je wijnbar Solo Vino. Een heerlijk plekje voor de echte wijnliefhebber, zeker als je ook nog dol bent op Italië. Solo Vino is een puur Italiaanse wijnbar en je kunt er kiezen uit maar liefst 80 Italiaanse wijnen. Sommelier Peter kan je alles vertellen over je gekozen wijn en daarnaast heeft hij altijd heerlijk advies over mooie wijn-spijs combinaties. Wat nog leuk is om te weten, Solo Vino importeert zelf al haar Italiaanse wijnen en is op één na de beste wijnbar van Nederland (november 2017).

Reserveer o.v.v. In de Buurt – Valentijn actie en je je wordt verwelkomd met een glaasje Prosecco van het huis! Geldig van 10 – 18 februari 2018

Solo Vino wijnbars

Nu open10:00 - 00:00

Gevers Deynootplein 105, Den Haag

Bekijk meer:wijnbars

Topkapi en Mezze

Uit eten bij Topkapi en Mezze voelt alsof je de romantische sprookjeswereld van duizend-en-één-nacht bent ingestapt. Voor de nieuwsgierige eter die eens iets anders wil proberen of als je gewoon fan bent van de Arabische en Midden-Oosterse keuken is een bezoek aan deze restaurants een must! De Arabische keuken is in Nederland nog niet zo heel bekend. Ontzettend jammer want het is een rijke keuken met geurige kruiden en de heerlijkste ingrediënten. Je kunt hier de rijke smaken ervaren uit onder andere Griekenland, Turkije, Marokko en Libanon, een prikkeling voor je zintuigen! In het weekend is er een buikdansers en live muziek Beide restaurants hebben dezelfde keuken, bij Topkapi kun je à la carte eten, bij Mezze staat er een overheerlijk tapas buffet klaar, waar je zelf kunt kiezen uit de lekkerste hapjes.

Reserveer o.v.v. In de Buurt – Valentijn actie en je je wordt verwelkomd met een glaasje Prosecco van het huis! Geldig van 10 – 18 februari 2018

Restaurant Topkapi restaurants en horeca

Nu open12:00 - 03:00

Gevers Deynootplein 36, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Arabische tapasbar Mezze tapas restaurants

Nu open16:00 - 00:00

Gevers Deynootplein 32, Den Haag

Bekijk meer:tapas restaurants

Steam

Beleef deze Valentijn in Steampunk stijl en dompel je onder in de romantische sfeer van de Victoriaanse tijd. Een bijzondere wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. Het complete interieur is geïnspireerd op de Steampunk trend en zorgt daarmee echt voor een bijzondere belevenis. De industriële look & feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie. Steam staat bekend om haar vele speciaal bieren (meer dan 50) en haar mooie kwaliteit vlees, bereid in de Mibrasa oven. In het weekend is er live muziek.

Reserveer o.v.v. In de Buurt – Valentijn actie en je je wordt verwelkomd met een speciaal biertje* van het huis! Geldig van 10 – 18 februari 2018. *Steam heeft een selectie van bieren gemaakt waar je uit kunt kiezen.

STeam – Bar & Grill Restaurant restaurants en horeca

Nu open10:00 - 02:00

Strandweg 55 (Palace Promenade), Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
SCHEVENINGEN - 16-10-2017 Zimbabwaanse Sommelierteam in Restaurant La Galleria op Scheveningen COPYRIGHT RONALD SPEIJER

adv.