Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De beste Ierse pub van de wereld vind je gewoon in Den Haag ‘Echt ongelooflijk!’

Door Joyce Hoogland 9 oktober 2019

John Gulay, de eigenaar van de Ierse pub O’Casey’s aan het Noordeinde, is door het dolle heen. We kregen vannacht om 01.00 uur een filmpje toegestuurd. Zijn pub heeft namelijk de titel ‘Beste Ierse pub ter wereld’ gewonnen! Wij zijn trots op dat deze pub gewoon in Den Haag te vinden is.

Gisteravond en vannacht werden in Dublin de jaarlijkse Irish pub awards uitgereikt. Het team van O’Casey’s is daar elk jaar bij en al eerder vielen ze in de prijzen: 2017 ‘Best cummunity pub in the world’ en in 2018 ‘Best Sports Experience Europa’. En nu gingen ze voor de hoofdprijs.

Lees verder onder de foto

O’Casey’s neemt award beste Ierse pub van de wereld in ontvangst

Beste van de wereld

“Ik ben zo blij, dit is echt ongelooflijk!” Zo te horen kan John het nog steeds niet geloven. Zijn pub in Den Haag is bekroond tot beste Ierse pub van de wereld.

John is meer dan 10 jaar eigenaar van de pub die al meer dan 25 jaar in Den Haag te vinden is. Het waren geen makkelijke tijden, na 2 jaar was faillissement zelfs in zicht. Hij had toen vast niet kunnen bedenken dat hij nu over de hele wereld bekend is. Mensen komen niet alleen voor het lekkere Ierse biertje, maar ook voor de vele sportwedstrijden die er worden uitgezonden. “We kunnen er 12 tegelijk aanzetten en het maakt mij niet uit om welke sport het gaat: van rugby, tot korfbal, tot voetbal.”

Lees ook:

Hurraigh! O’Casey’s viert 25 jaar bestaan ‘de Ierse pub zit in mijn hart’

Ierse pub O’Casey’s viert dit jaar twee feestjes. Ten eerste is John Gulay dit jaar tien jaar eigena...
O'Casey's wint award

Wow! O’Casey’s in Den Haag wint titel beste Ierse pub van de wereld

O'Casey's aan het Noordeinde heeft de titels Best Irish Community pub van Europa en van de wereld ge...


Meer over O’Casey’s ontdekken?

O’Casey’s

cafés

Gesloten12:00 - 02:00

Noordeinde 140, Den Haag

Bekijk meer:cafés

adv.