Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Familie van der Valk neemt Vapiano over en opent binnenkort weer in Den Haag

Door Joyce Hoogland 6 juli 2020

Restaurantketen Vapiano is in mei failliet gegaan. Vervolgens was er veel onduidelijk over een doorstart. Op 1 juni ging de vestiging in Eindhoven wel weer open. Nu familie Van der Valk het restaurant met pizza en pasta heeft overgenomen, opent binnenkort ook weer de vestiging aan het Buitenhof in Den Haag.

Vapiano Utrecht Leidsche Rijn en Vapiano Almere zijn geen onderdeel van de doorstart door Van der Valk International. De andere zaken in Groningen, Den Haag, Rotterdam (2), Amsterdam (2), Utrecht, Eindhoven en Tilburg gaan wel mee naar de nieuwe eigenaar, lezen we bij Misset Horeca.

Nieuw concept

“We testen nu in Eindhoven met een vernieuwd concept. Zonder pasjes en, vanwege corona, met service aan tafel. Gasten bestellen via een qr code, waarna gerechten aan tafel worden gebracht. Dat blijft niet zo. We gaan werken met een bestelpunt of een host waarna gasten zelf gerechten gaan afhalen. We zijn het nu allemaal aan het finetunen, maar vanwege de corona-maatregelen is niet alles mogelijk”, aldus Roselie van der Valk.

Nieuwe Vapiano

Op de Facebookpagina van Vapiano staat dat onder andere de vestiging in Den Haag in juli opent gaat. Verder is er nog steeds het plan om dit najaar een Vapiano in Mall of The Netherlands (Leidschenhage) te openen.

Lees ook:

Pak je koffers en vier vakantie in je eigen stad: Een dagje Italië in Den Haag

Had je voor deze zomer ook al een vakantie gepland naar de zon? Misschien wel naar het heerlijke Ita...

Delizioso! Hier in Den Haag bestel je écht Italiaanse pizza’s

Je hebt pizza en je hebt Pizza, als je begrijpt wat we bedoelen. De laatste is die ronde heerlijkhei...


Meer over Vapiano Den Haag ontdekken?

Vapiano Den Haag

italiaanse restaurants

Geopend11:00 - 00:00

Buitenhof 45-51, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.