Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van crumpets tot overnight oats: deze brunchroom heeft nu nog meer Engelse flair

Aangeboden door Canterbury Tales 13 maart 2020

Ontbijten, lunchen en natuurlijk high teaën zoals ze in Engeland doen, maar dan nóg lekkerder: dat is Canterbury Tales in het Regentessekwartier. Ze verrassen je daar sowieso al graag met nieuwe gebakjes, taarten en broodjes. Denk je nu toch dat je alles al geproefd hebt? Dan heb je de vernieuwde menukaart nog niet gezien. Met nog meer inspiratie uit de Engelse en zelfs de Libanese keuken.

Elke ochtend staat Elise de Vuijst, eigenares van Canterbury Tales, verse taarten, cakes en scones te bakken en ontbijtjes, lunches en high teas voor te bereiden. Verveeld raak je er niet snel: ze hebben nog vaker dan voorheen week- en weekendspecials, naast de vaste menukaart. “We verrassen onze gasten graag”, vertelt Elise.

Nieuwkomers

Toch is het af en toe tijd om wat grotere vernieuwingen door te voeren. Begin maart is de menukaart vernieuwd. “Ik wilde de kaart nog meer Engelse flair geven en meer vegetarische en veganistische opties geven”, vertelt Elise.

Missie geslaagd, als je het ons vraagt. Wat denk je bijvoorbeeld van de veganistische overnight oats met agave, kaneel en vers fruit? Of crumpets (Engelse gistpannenkoekjes) met banaan, ahornsiroop en baconkruimels (eventueel vegetarisch te maken zonder baconkruimels en extra fruit). Een andere vegetarische nieuweling: Libanees platbrood met huisgemaakte baba ganoush en falafel.

Overnight oats met agave, kaneel en vers fruit (vegan)
Crumpets met banaan, ahornsiroop en baconkruim
Yoghurt met granola
Libanees platbrood met huisgemaakte baba ganoush en falafel (vega)
De ontbijtplank voor twee personen

Blijvers

Heb jij een favoriet gerecht waarvoor je regelmatig naar Canterbury Tales komt? Geen zorgen, de meest populaire gerechten blijven. “Op bijvoorbeeld het ontbijt met zalm en avocado ontvangen we zulke leuke reacties, dat we die op de kaart laten staan”, vertelt Elise. “Net als het lunchbroodje hummus met vers gegrilde groenten.”

Teatime!

Wat ook blijft: de high teas of sweet teas. Die zijn altijd een mooi gebalanceerde reflectie van de kaart. “Dus ook als je dat al eens gedaan hebt, is dat is altijd leuk om weer eens opnieuw te proberen”,  vertelt Elise. “Gegarandeerd elke keer een andere beleving!”

Reserveren voor een high tea of sweet tea? Doe dan dat 48 uur van tevoren. Reserveren doe je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Canterbury Tales. Meer over Canterbury Tales ontdekken?

Canterbury Tales lunch

Gesloten09:00 - 18:00

Kepplerstraat 125, Den Haag

Bekijk meer:lunch

adv.