Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uniek steampunk concept aan de boulevard van Scheveningen

Aangeboden door STeam – Bar & Grill Restaurant 3 december 2017

Wie regelmatig op de boulevard van Scheveningen komt, heeft het vast al eens gezien: Bar & Grillrestaurant Steam. Een supertof concept waarbij het lijkt alsof je zo het Victoriaanse tijdperk in bent gestapt. Een bijzondere wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. Wij gingen er eten!

Het complete interieur is geïnspireerd op een hele nieuwe trend, Steampunk. Steam brengt het populaire industriële tijdperk naar 2017 en zorgt daarmee echt voor een bijzondere belevenis. Deze industriële look and feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie. Zo grappig al dit visuele vermaak!

Wat staat er op het menu?

Steam staat vooral bekend om haar vele speciaalbieren en haar mooie kwaliteit vlees, bereid in de Mibrasa oven. Mibrasa is een gesloten houtskool oven waar je met een speciaal schuifsysteem de luchtstroom perfect kunt controleren. Verder is de rotisserie natuurlijk een eye-catcher en een lekker vers gegrild kippetje is altijd goed!

Steam Scheveningen
Steam Scheveningen

Als voorgerecht kunnen we je de proeverij echt aanraden, de Steam Starter. Alles is vers, goed gekruid en met aandacht bereid. Als hoofdgerecht kozen wij voor kip van de rotisserie met citroenkruiden en de finger ribs. Dit is het heerlijke vlees tussen de ribben van het Iberico varken, gemarineerd volgens geheim recept. Als je dit eenmaal geproefd hebt, wil je geen andere ribs meer. Geloof ons maar! Alles wordt geserveerd met (kool)salade, appelcompote en friet.

Steam Scheveningen
Steam Scheveningen

DJ & bierproeverij

Bij Steam is eigenlijk altijd wel wat te doen, van optredens van een live band tot bierproeverijen. Tijdens zo’n proeverij stel je je eigen combinatie samen met 3 bieren van de tap en krijg je daar lekkere borrelhappen bij, zoals dat hoort bij een koud biertje. En dat voor nog geen 10 euro. In het weekend is er regelmatig een DJ die heerlijke beats draait lekker old school van vinyl. Al met al hadden wij een top avond en vonden we het een welkome verrassing tussen de (sorry…) niet altijd geweldige horeca op de boulevard van Scheveningen. Aanrader dus!

TIP: Tot 22 december is er trouwens ook een superleuke actie. Als je gaat eten bij Steam krijg je een speciaal biertje van de tap helemaal gratis!


Meer over STeam – Bar & Grill Restaurant ontdekken?

STeam – Bar & Grill Restaurant restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 23:00

Strandweg 55 (Palace Promenade), Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.