Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: deze stadstuin is het best bewaarde geheim van het Noordeinde

Aangeboden door Angie’s Kitchen 14 juni 2019

Vanaf de entree van Angie’s Kitchen verwacht je het niet, maar helemaal achterin de gezellige zaak zit een deur naar de verborgen terrastuin. De medewerkers van Angie’s Kitchen horen het elke dag: dit is de lekkerste stadstuin van Den Haag. Maar wat wil je ook, je zit het grootste deel van de dag in de zon en je hebt keuze uit wel 40 speciaalbieren.

Je vindt Angie’s Kitchen op het Noordeinde. Je kunt hier heerlijk lunchen, borrelen en dineren. Vooral de borrel is heerlijk. Na een lange dag werken, of na een middagje winkelen neem je plaats in het zonnetje of beschut onder de romantische druivenranken. Daarbij neem je een lekker wijntje of één van de 40 speciaalbieren en een paar lekkere ‘bites’ zoals een knoflookkaas broodje, geitenkaaskroketjes, de klassieke flammkuchen of een goed gevulde borrelplank. Klinkt heerlijk, toch?

De borrelplank | Beeld: Facebook Angie’s Kitchen

Unieke stadstuin

Angie’s Kitchen is een populaire lunch-, en dinerspot bij de mensen (bofkonten) die het eerder hebben ontdekt dan wij. Want geloof ons: als je hier één keer hebt gezeten wil je niet meer anders. Met ruim 150 zitplaatsen is er altijd wel een plekje voor je en anders kun je ook aan de gezellige grote buitenbar plaatsnemen. Het voelt een beetje als vakantie, zittend in het zonnetje in een prachtige groene buitenomgeving.

Alles vers

Als je bij Angie’s Kitchen gaat eten, moet je een keer de beroemde Angie’s Burger geproefd hebben. Daarnaast zijn ook de high-tea, high-beer en high-wine échte aanraders. Eigenlijk is alles gewoon super lekker. De reden daarvoor is heel simpel: Angie maakt alles vers, maar dan ook álles. Er komt niks uit een potje hier, zelfs niet de mayonaise.

Bekijk alvast de menukaart

Kortom: jij weet waar je moet zijn bij de eerste zonnestralen! En als het pijpenstelen regent, ben je natuurlijk welkom in het restaurant van Angie’s Kitchen 😉. De menukaart kun je vast bekijken via deze link en reserveren doe je via onderstaande oranje button.

Het Heden maakt plaats voor een nieuw concept ‘We maken het Noordeinde hipper’

"Het Noordeinde is helemaal vernieuwd en het ziet er allemaal prachtig uit, maar het is hier allemaa...

Meer over Angie’s Kitchen ontdekken?

Angie’s Kitchen restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 22:00

Noordeinde 148, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.