Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip! Bij deze nieuwe brunchspot krijg je hele bijzondere gerechten

Aangeboden door Villa Coucou 8 november 2019

OMG! Weet je nog dat we in maart schreven over het nieuwe restaurant Villa Coucou wat zou komen? Goed nieuws: want het is nu open! In een prachtig pand op de Laan van Meerdervoort vind je drie verdiepingen met een cocktailbar, finedining restaurant, tearoom, een gigantische tuin, een wijnkelder en zelfs een jeu de boules ruimte. Geheimpje: deze zondag kun je voor het eerst voor de brunch aanschuiven. 

Klinkt geweldig toch? Dat dachten wij ook. De opening van Villa Coucou is niet ongemerkt voorbij gegaan en heel Den Haag loopt het restaurant inmiddels plat voor het diner en de lunch. Dat hadden we ook wel verwacht. De keuken wordt namelijk geleid door chef Alexandre en deze chef heeft in meerdere Michelinrestaurants gewerkt in Parijs. Verwacht dus zeer hoge kwaliteit en bijzondere gerechten die je nergens anders proeft voor deze prijs.

Diner Villa Coucou | Beeld: Villa Coucou

Bijzondere brunch

Wat doe je liever tijdens deze regenachtige dagen dan jezelf eens lekker te verwennen? Precies. Begin met een heerlijke mimosa en kies vervolgens een paar heerlijke gerechten zoals omelet met kreeft of tataki de boeuf. Kun je niet kiezen? Dan neem je toch er toch een paar! Het concept is perfect voor shared dining. Elk gerecht ziet eruit als een kunstwerkje en proeft als een cadeautje op je tong. Verwacht daarbij ouderwetse hoffelijkheid aan tafel en je voelt voor één middag een prins of prinses. Benieuwd? Klik hier voor het brunchmenu!

Chef Alexandre | Beeld: Villa Coucou

Reserveren

Wil jij aanwezig zijn bij deze bijzondere zondagsbrunch? Je kunt reserveren tussen 11.00 uur en 15.30 uur. Wees er wel snel bij want er zijn nog maar een aantal plekjes beschikbaar. Wil je een andere zondag langskomen of een keer komen dineren? Dat kan natuurlijk ook. Klik op de oranje button om verzekerd te zijn van een plekje!

Lees ook:

Dit komt er in het pand van Tampat Senang en het wordt ge-wel-dig

We kunnen je alvast verklappen dat Den Haag er in september een nieuwe hotspot bij krijgt. Het stati...

Meer over Villa Coucou ontdekken?

Villa Coucou restaurants en horeca

Geopend08:00 - 02:00

Laan van meerdervoort 6, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.