Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 4 restaurants bezorgen nu bij je thuis (en je krijgt nog korting ook)

Aangeboden door Uber Eats 10 mei 2020

In eten is het nieuwe uit eten! Met Uber Eats ontdekten wij vier Haagse toprestaurants die sinds kort bezorgen en je thuis een bijzondere ervaring geven. Dit is dé kans om er thuis iets bijzonders van te maken. Trek je mooiste kleren aan, dek de tafel en laat het eten van Haagse restaurants lekker thuis bezorgen. 

Ben je benieuwd welke restaurants nog meer bezorgen via Uber Eats (spoiler: het zijn er véél) of wil je bestellen? Download de app voor maaltijdbezorging hier. Met de code INDEBUURT070 krijg je maar liefst €10,- korting op je eerste bestelling. De minimale bestelwaarde is €15,-. De actie is geldig tot 15 juni 2020 en niet in combinatie met andere promoties.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Follia

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#follia #denhaag #restaurant #pizza #houtoven #foodporn #pasta #fresca #frederikstraat #buon#appetito #foodblogger

Een bericht gedeeld door Follia Ristorante (@folliaristorante) op

De good old pizza is altijd een goed idee, helemaal als je thuis uit eten gaat met de kinderen erbij. De pizza’s van Follia zijn al eens door indebuurt-lezers verkozen tot beste van Den Haag. Dat schijnt vooral te komen door die geweldige houtoven. Het uitproberen waard! Bedenk je trouwens lastminute dat je tóch geen zin hebt om te koken? Geen probleem: de gemiddelde bezorgtijd van Uber Eats is minder dan een half uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uber Eats. Meer over Uber Eats ontdekken?

Uber Eats restaurants en horeca

Bekijk meer:restaurants en horeca

Simonis

Bij een avond thuis uit eten op stand mogen oesters natuurlijk niet ontbreken. En waar kun je die in Den Haag nu beter halen dan Simonis? Via Uber Eats worden ze vers bij je thuis gebracht. Bestel er een fles witte wijn bij en een vissalade en je avond is compleet. Is de bodem van je bankrekening in zicht? Gebruik dan de code INDEBUURT010. Hiermee krijg je maar liefst €10,- korting op je eerste bestelling!

Waroeng Soeboer

Indonesisch restaurant Waroeng Soeboer is een begrip in Den Haag en nadat jij er hebt besteld, snap je waarom. Trakteer jezelf en je huisgenoten op een uitgebreide rijsttafel of bestel een aantal kleine gerechtjes. Een ding is zeker: je avondje ‘uit’ wordt een succes! Wist je trouwens dat je de bezorger – net als bij de taxiservice van Uber – helemaal kunt volgen tot aan de voordeur? Zo weet je precies wanneer je je maaltijd kunt verwachten!

Restaurant Maharani

Een tripje naar India zit er voorlopig niet in, maar via restaurant Maharani kun je wél genieten van de Indiase keuken! Geniet van een lekkere curry, verse naan en vlees uit de tandoori. Eet je liever geen vlees? Dan is dit restaurant geknipt voor jou, want er zijn heel veel vegetarische gerechten. Het complete menu bekijk je in de app van Uber Eats.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.