Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terras pakken zonder stadsdrukte: bij deze aan een grote tuin gelegen brasserie kan het

Aangeboden door Brasserie Berlage 31 mei 2020

Kan je ook niet wachten om weer een terrasje te pakken of uit eten te gaan? Bij Brasserie Berlage kan het allebei. En op wat voor plek! Verscholen in de zonovergoten tuin van het Kunstmuseum geniet je in alle rust en ruimte van borrel, lunch of diner.

Voor Brasserie Berlage is het al de tweede heropening in korte tijd. Eerder dit jaar waren de deuren namelijk nog maar nét open gegaan na een renovatie, toen corona roet in het eten gooide. En dus kan het team van Brasserie Berlage kan niet wachten om weer gasten te ontvangen en aan iedereen de nieuwe looks te laten zien.

Vooral van het enorme terras, met volop zon en rustig gelegen aan de tuin van het Kunstmuseum, ga je héél blij worden. De tafels en stoelen zijn uiteraard op veilige afstand van elkaar gezet en er zijn looproutes gemaakt, zodat mensen zo min mogelijk door elkaar lopen.

Het fijne terras ziet er nu nog leeg uit, maar dat gaat niet lang meer duren. (Beeld: Brasserie Berlage)
© Brasserie Berlage
© Brasserie Berlage

Buren

Brasserie Berlage ligt verscholen tussen drie bekende Haagse trekpleisters: het Kunstmuseum, Omniversum en Museon, door het team van Berlage liefkozend ‘de buren’ genoemd. Het Kunstmuseum en Museon gaan ook op 1 juni weer open. Je kunt een drankje, lunch, diner of high tea bij Brasserie Berlage dus weer perfect combineren met een bezoek aan één van deze musea.

Berlage-stijl

Brasserie Berlage stamt uit de jaren ’30 en heeft zijn naam te danken aan architect Hendrik Petrus Berlage. Eind vorig jaar is Brasserie Berlage compleet gerenoveerd, maar de Berlage-stijl is op subtiele wijze bewaard gebleven. Ook binnen zitten is dus zeker geen straf!

Brasserie Berlage (indebuurt) 04
Brasserie Berlage is eind 2019 compleet gerenoveerd. Deze foto is gemaakt vóór de coronamaatregelen van kracht weren. (Beeld: indebuurt Den Haag)

Nieuw menu

Brasserie Berlage heeft ook een nieuw menu geïntroduceerd. Eén van de nieuwe (afhaal)keuzes is een riant gevulde picknickmand. Naast lekkere sandwichbroodjes en sapjes krijg je ook een kleed in bruikleen, om je picknickmoment helemaal compleet te maken. Ook de high tea (reserveer twee dagen van te voren!) en de borrelplank kunnen we je van harte aanraden.

Brasserie Berlage picknickmand
Beeld: Brasserie Berlage

Reserveren

Voor het binnengedeelte is reserveren verplicht. Voor het terras worden ook reserveringen aan de deur geaccepteerd, mits er nog plek is natuurlijk. Ook daarvoor is reserveren dus wel slim. Houd er daarnaast rekening mee dat er een controlegesprek plaatsvindt. Het team van Brasserie Berlage heet je weer van harte welkom!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brasserie Berlage. Meer over Brasserie Berlage ontdekken?

Brasserie Berlage lunch

Gesloten11:00 - 22:30

Pres. Kennedylaan 1, Den Haag

Bekijk meer:lunch

adv.