Rrrollend Den Haag komt er weer aan!

Door Martine Linnemeijer - Chambone 13 september 2017

Van 22 tot en met 25 september komen de foodtrucks van Rrrollend weer naar Den Haag. Yay! Met meer dan 20 food- en drinktrucks, een specialbierbar, cocktailbar en uiteenlopend muzikaal- en kidsprogramma wordt het Lange Voorhout voor drie dagen omgetoverd tot een gezellig en culinaire foodfestijn!

Met tientallen foodtrucks en een uitgebreid entertainmentprogramma is Rrrollend Den Haag het super sfeervolle festival waar iedereen zo dol op is. Van 22 t/m 25 september kun je dus lekker komen borrelen en natuurlijk smmmmmmullen. Zet ‘m maar vast in je agenda!

Foto: Rrrollend

Foodtrucks
De hippe keukens op wielen zijn razend populair geworden de afgelopen jaren. En niet zo gek ook. De sfeer is ontzettend relaxed, je eet en drinkt de heerlijkste dingen en je kijkt je ogen uit. De ene foodtruck is nog mooier dan de andere. Eerlijk gezegd, maar wij zijn niet geheel objectief, vinden wij de editie op het Lange Voorhout de gaafste. Het decor is natuurlijk met niets te vergelijken. De omlijsting van de majestueuze bomen, het schelpenpad en alle prachtige gebouwen maken het echt zo te gek. Genieten van Den Haag to the max.

 

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie