Restaurant Goed Eten gaat na 4 maanden weer open

Door Joyce Hoogland 29 augustus 2017

Restaurant Goed Eten, in de Reinkenstraat, gaat vrijdag 1 september weer open. Het restaurant was maar liefst vier maanden gesloten omdat eigenaar en kok Jitske Bloemsma na een ongeluk op de fiets een gecompliceerde breuk in haar onderarm had.

Goed Eten was voorheen een delicatesse winkel met allerlei gezonde producten. “Begin dit jaar hebben we het concept omgegooid en zijn we ons volledig gaan focussen op horeca. Het is een gezond fastfood afhaalconcept waar je kunt eten maar dus ook maaltijden kunt afhalen,” aldus de eigenaresse. In mei sloeg het noodlot toe en brak zij haar onderarm. “Het koken kwam volledig op mij neer. Na het ongeluk zag ik daardoor geen andere mogelijkheid dan de zaak tijdelijk te sluiten.”

Proef

Daarna volgde een heftige tijd voor voor Jitske.  “Ik ben erg blij dat we weer open kunnen en dat ik weer aan de slag kan.” De arm is dan nog niet helemaal genezen, maar met de hulp van nieuwe collega’s gaat het goed komen. Afgelopen weekend heeft Goed Eten proef gedraaid tijdens het Aan tafel festival. “Het was erg fijn om vaste klanten weer te zien en ook om aan de slag te gaan met het nieuwe personeel.”

Goed Eten
Goed Eten

Concept

Bij Goed Eten Den Haag kun je terecht voor snelle maar gezonde gerechten, een soort healthy snackbar. Het doel van het restaurant is om gezond en biologisch eten toegankelijk te maken voor iedereen. Zo kun je er terecht voor onder andere salades, lunchwraps of rijstmaaltijden. Deze gerechten zijn geïnspireerd op diverse landen zoals de salade Ras LE Hanout met dadels en yoghurt-muntsaus, de Curry no curry maaltijd met kip en currykruiden en Surinaamse Saoto soep.

Goed eten restaurants en horeca

nu gesloten12:00 - 20:30

Reinkenstraat 66K

Bekijk meer:restaurants en horeca
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie