Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Priya ging lunchen bij de nieuwste hotspot aan de Wagenstraat

Door Priya 1 augustus 2020

Foodblogger Priya weet alles over eten in Den Haag. Van restaurants tot de beste toko’s. Priya probeert graag alles uit en deelt dit met haar lezers. Daarnaast houdt Priya ook erg van koken en van restaurants testen! Deze keer is lunchroom Roseval aan de beurt. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Het centrum van Den Haag is weer een nieuwe lunchroom rijker, namelijk Roseval. Op de Wagenstraat, op het hoekje waar voorheen Scallywags en Pim’s zaten, vind je nu deze stijlvolle lunchroom. Roseval valt op door het sierlijke logo en het mooi ingerichte groene terras. Dit was voor mij een reden om hier een bezoekje te brengen.

Over Roseval

Roseval bestaat sinds februari 2020, echt nieuw dus. Helaas konden zij door het coronavirus pas vanaf 1 juni open. Roseval heeft een prominent plekje op de hoek van Stationsweg en Wagenstraat. Op deze weg van het centrum naar Station Hollands Spoor komt veel verkeer, dus op het terras geniet van je leuk uitzicht. De lunchroom is stijlvol ingericht met kleurrijke decoratie en pasteltinten.

Drankjes

Bij een lunch bij Roseval horen ook mooie (Instagrammable) drankjes. Zie deze huisgemaakte Ginger Shot Juice (€3,00), een healthy drankje van gember, sinaasappel, citroen en een snuf cayennepeper. Ik koos voor de Fruit Focus (€4,50), een sapje van appel, grapefruit, gember, sinaasappel en cayennepeper. Een lekker sapje om je dag mee te starten. Zit je hier wat later op de dag, dan kun je ook genieten van een gin-tonic of een lekker wijntje. 

Ontbijt & Lunch

Wij kwamen voor de lunch (je kunt er ook ontbijten) en konden kiezen uit diverse sandwiches, salades en soep. Ook voor vega en vegans is hier keuze. Wij kozen uiteindelijk voor de sandwich roerei (€8,25) met gerookte zalm en spinazie en de salade met zalm, wakame en wasabi (€12,50).

Naast dat de gerechten heerlijk smaakvol zijn, ziet er ook nog eens prachtig uit. Voor deze prijs krijg je echt een stapje meer, het broodje was rijkelijk belegd.

Conclusie

Ik vind Roseval een aanwinst voor de Stationsbuurt. Dit is een leuk tentje in de buurt om te onthouden. Ook met lekker weer, zit je heerlijk op het terras buiten.

De prijzen van drankjes liggen tussen de € 2,- en €  10,-
De prijzen van de gerechten liggen tussen de € 7,- en € 11,50

Deze bijdrage is gemaakt door Gastredacteur Priya. Wil je meer van haar recepten en ervaringen zien? Kijk op www.priyalovesfood.nl

Lees ook:

Wij gingen lunchen bij het nieuwe Three Sisters op de boulevard van Scheveningen

Lekker lunchen op een werkdag, daar kan je helemaal van opknappen. Vandaar dat we dan ook graag ingi...

Chocoladelovers opgelet! Er komt een lunchcafé met huisgemaakte bonbons naar de stad

De Kettingstraat is volop in beweging. Onlangs opende daar een nieuwe pizzeria en nu is er een nieuw...

Chantalle heeft net haar lunchroom geopend en verkoopt de beste kwaliteit matcha

De Scheveningse Keizerstraat is volop in beweging. Er openen steeds meer leuke eet- en drinktentjes ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.