Pizzabodems van spinazie en bloemkool: binnenkort gaat Crust House open!

Door Allan Vos 12 april 2018

Hou je ook zo van -gezonde- pizza? Dan hebben we goed nieuws. Nog even wachten en dan opent een nieuwe pizzeria de deuren in de Aert van der Goesstraat.

Een pizzeria die naast de standaard knapperige deegkorst ook denkt aan de veganisten onder ons en dus een pizzabodem van bijvoorbeeld bloemkool of spinazie aanbiedt. Hoe handig -en lekker- is dat? Vanaf volgende week zullen we het weten. Dan opent Crust House Pizza de deuren in de Aert van der Goesstraat.

Gezond

Crust House Pizza is een Amerikaanse keten die naast de standaard pizza, ook pizza’s aanbiedt die glutenvrij zijn of geschikt voor veganisten. De pizza’s hebben een mix van de Amerikaanse, Europese en Midden-Oosterse keuken. De toppings zijn divers, maar door verschillende bodems aan te bieden, smaakt elke pizza anders en is er voor elk wat wils. Zo zijn er pizzabodems van maismeel, maar ook gemaakt van rode bietjes, spinazie en bloemkool.

Tweede Haagse vestiging

Als alles meezit gaat Crust House op 20 april open. Maar nog voordat de eerste vestiging is geopend, wordt er al gewerkt aan een tweede en derde vestiging van de pizzeria. Zo zal een maand na de opening van de Haagse Crust House, de tweede worden geopend in Wassenaar en een maand of twee daarna is het al weer tijd voor het tweede Haagse filiaal. Zodra wij weten wanneer die opent, lees je dat natuurlijk meteen op indebuurt.

 

Crust House Pizza pizzeria's

Nu open11:30 - 21:00

Aert Van Der Goesstraat 40, Den Haag

Bekijk meer:pizzeria's

adv.