Ontspannen etentje met de familie? Hier moet je zijn!

Aangeboden door Arabische tapasbar Mezze 11 december 2017

De tijd van gezellige familie- en kerstdiners is aangebroken. Maar tante Wil is een moeilijke eter en de kinderen kunnen niet zo lang stil zitten. Waar gaan we naar toe? Wij hebben hét perfecte restaurant voor je gevonden: Mezze! De ‘all-you-can-eat-tapasbar’. Heerlijk eten, voor ieder wat wils en super relaxed.

Mezze is een Arabische Tapasbar in het hartje van Scheveningen. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het kurhausplein en is op loopafstand van het AFAS Circustheater, Holland Casino, Pathé Scheveningen en de boulevard. Er is volop parkeergelegenheid in de naastgelegen parkeergarages en verschillende buslijnen en trams stoppen voor de deur. Ontzettend handig dus als je een leuke kerstfilm of theatershow wil combineren met lekker eten met de hele familie.

Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen

Wat is dat: Mezze?

Hier kun je genieten huisgemaakte mezzes, dit zijn Arabische tapas. Het buffet is vanaf 17.00 uur geopend en bestaat dagelijks uit wisselende hapjes). Er is altijd een variatie aan koude en warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Geniet onbeperkt van de heerlijke gerechten op het buffet, die gepresenteerd worden in authentieke tajines. Al voor €19,50 p.p. kun je onbeperkt* genieten en voor €24,50 p.p. is ook het dessert, bestaande uit Arabische zoetigheden, inbegrepen. Kinderen tot 10 jaar krijgen 50% korting. (* onbeperkt 2 uur en exclusief drankjes.)

Denk maar aan lekkere hummus, rakakat jibne (gerfrituurde deegrolletjes met fetakaas), teboullah (salade van peterselie en bulgur), durum thundra (plat brood met op de houtskool gegrilde kipfilet en saleen (vegetarische omelet met aardappelen en groenten).

Actie voor lezers Indebuurt

Met deze actie krijgt de 2e persoon 50% korting op het all you can eat tapasbuffet. Geldig t/m 22 december 2017.
Deze aanbieding is geldig voor 2 personen, van woensdag t/m vrijdag, tussen 17.00 – 20.00 uur (niet in het weekend, maandag en dinsdag is het restaurant gesloten). Reserveren is verplicht.

Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen
Mezze Scheveningen

Arabische tapasbar Mezze tapas restaurants

Nu open16:00 - 00:00

Gevers Deynootplein 32, Den Haag

Bekijk meer:tapas restaurants