Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwjaarsborrel, vergadering of uitgebreid diner: hier moet je zijn in Den Haag

Aangeboden door De Bistrooh 6 november 2019

Dat je bij De Bistrooh aan de Toussaintkade heerlijk kunt eten en borrelen, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Wat je misschien niet wist, is dat je bij het restaurant ook heel goed kunt vergaderen, dineren met collega’s of de verjaardag van oma kunt vieren. Je kunt kiezen voor je eigen ruimte of je kunt het intieme restaurant in z’n totaliteit reserveren. Benieuwd? Lees hier waarom De Bistrooh boven aan je lijstje moet staan als je zoekt naar een locatie voor jouw privé-, of werkevenement.

Je hebt je eigen ruimte

Wil je vergaderen in Den Haag? Of liever met 50 man dineren? Bij De Bistrooh is heel veel mogelijk. Vergadertijgers kunnen een (gedeeltelijk afgesloten) ruimte boeken waar je met maximaal twintig mensen kunt vergaderen en dineren. Ben je met een grotere groep? Dan kun je (in overleg) het hele restaurant voor jezelf krijgen. Denk aan een walking dinner met collega’s of een nieuwjaarsborrel met het team, een kerstlunch met de club of de verjaardag van je oudtante. Alles in een ontspannen, relaxte sfeer.

[tekst gaat door onder foto]

Beeld: Interieur de Bistrooh

Je eet er ónwijs lekker

Naast dat De Bistrooh een mooie locatie in Den Haag is, kun je hier ook héél lekker eten. Totaalpresentatie en smaak vinden ze hier het allerbelangrijkst. Op verzoek kun je zelfs speciale wensen doen zoals een surprisediner, of een totaal op maat gemaakt diner (buiten de kaart). Ook een buffet is mogelijk.

Makkelijk bereikbaar

Restaurant De Bistrooh vind je op de Toussaintkade, aan het water en midden in het centrum. Dit betekent dat het makkelijk bereikbaar is met auto, openbaar vervoer en fiets. Openbaar vervoer stopt om de hoek en ook de parkeergarage is op loopafstand.

[tekst gaat door onder foto’s]

De Bistrooh | Beeld: indebuurt Den Haag
De Bistrooh | Beeld: indebuurt Den Haag

Reserveren

Er zijn verschillende arrangementen voor bedrijven. Neem eventjes contact op met het restaurant om te weten wat ze voor jou kunnen betekenen. Het is in ieder geval handig om je lunch, vergadering, borrel of diner van te voren te reserveren: dat kan hier. Ben je nog aan het rondneuzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Lees ook:

Oh Oh! Wij aten héérlijke Franse gerechten bij De Bistrooh

Aan de Toussaintkade runnen André en Willem sinds een jaar hun Franse restaurant (met Haagse twist):...

Meer over De Bistrooh ontdekken?

De Bistrooh restaurants en horeca

Geopend15:00 - 23:00

Toussaintkade 8, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.