Nieuwe hotspot Smoked Bar. B.Q. viert openingsfeest met hapjes en muziek

Door Joyce Hoogland 10 november 2017

Het nieuwe restaurant Smoked Bar. B.Q. aan de Torenstraat opent zondag 12 november officieel de deuren. Het wordt een heus feestje met live barbecue, een singer-songwriter en dj!

Smoked Bar B.Q. is al een paar weken geopend en wij hebben er ook al genoten van het lekkere barbecuevlees. Lees hier meer over onze ervaring bij dit restaurant.

Smoked Bar. B.Q.

Drie ondernemers: Jeroen Koppenol, René Gruiter en Dylan Coll hebben zich voor het restaurant laten inspireren door de barbecue. “Opvallend in Europa is dat bij de bijzondere restaurants en plekken die zijn bezocht ‘smoked flavoured food’ misten”, vertelt Jeroen Koppenol. “Dit is wel terug te vinden bij het ‘home slow cooking’ in achtertuinen en terrassen van kookliefhebbers en BBQ-freaks. Juist deze smaak brengen wij op de markt door middel van het concept Smoked Bar.B.Q.”

Restaurant

Het interieur is volgens de ondernemers eclectisch warm met industriële invloeden. “We zijn op zoek gegaan naar de warmte en het vuur van de barbecue en hout gestookte ovens als inspiratie. Dit is in het interieur terug te vinden aan de pui, de bar en de pilaren in de zaak die bekleed zijn met geblakerd  hout. Als ware het uit het vuur ontstaan. Binnen de warme basis van oranje en roestige kleuren is de blauwe petrol bank een mooie tegenhanger. Dit zorgt voor de balans. Voor de verdere aankleding zijn speelse accenten gebruikt met een stoere ondertoon.”

De opening

Zondag 12 november is vanaf 13.00 uur de officiële opening. Er zijn natuurlijk hapjes en drankjes. Ook staat er een kok achter de barbecue zijn kunsten te vertonen en er wordt gezorgd voor live muziek. Voor de kinderen zijn er luchtkussens.  Aanmelden voor de opening kan via [email protected].

Smoked Bar.B.Q. Torenstraat Den Haag
Smoked Bar.B.Q. Torenstraat Den Haag
Smoked Bar.B.Q. Torenstraat Den Haag
Smoked Bar.B.Q. Torenstraat Den Haag
Smoked Bar.B.Q. Torenstraat Den Haag
Smoked Bar.B.Q. Torenstraat Den Haag

Smoked Bar.B.Q.

bbq restaurants

Nu gesloten11:00 - 01:00

Torenstraat 49, Den Haag

Bekijk meer:bbq restaurants