Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Liefhebbers van de Japanse keuken opgelet: hier eet je nu sushi met groepskorting

Aangeboden door Restaurant Shibuya 5 februari 2020

Met bijna 110 gerechten op de kaart is restaurant Shibuya een echte sushihemel. Maar ook als je nog niet zo vaak of nooit sushi hebt gegeten, is dit dé plek om eens naartoe te gaan. Ze zijn namelijk heel gastvrij en helpen je graag met het uitkiezen van de lekkerste gerechtjes. Ook lekker: je profiteert er nu van groepskorting.

All you can eat sushirestaurant Shibuya is alweer ruim vijf jaar geleden opgericht door eigenaar Moshi Tang. De van origine Japanse ondernemer heeft heel veel fraaie, oer-Japanse gerechten op de kaart staan. De keuken is gevarieerd: van verse sushi & sashimi tot heerlijke tempura en Japanse grill.

Tekst gaat verder onder de foto

Moshi’s favorieten

Eet je wel vaker sushi? Dan weet je vast wel raad met de bijna 110 (!) keuzemogelijkheden die Shibuya biedt. Eet je niet zo vaak sushi of misschien wel voor het eerst? Geen paniek! Moshi en zijn team geven namelijk graag advies. Gevraagd naar hun favorieten, komen ze met een aantal tips, die prompt voor ons bereid en geserveerd worden.

Allereerst is er Ahi Poke: tartaartjes van zalm en tonijn. Een superlekkere combinatie. Ook de Spicy Sake Maki (pikante zalm, maar niet té pikant) en nigiri met Sake Cheese (gegrilde kaas met zalm) zijn verrukkelijk. We sluiten de mini-proeverij af met heerlijk malse Guy (gegrilde biefstuk).

Volgens Moshi is vriendelijkheid en gastvrijheid erg belangrijk binnen het team. “Iedereen is welkom. Ook mensen die misschien nog niet zo vaak sushi hebben gegeten, of dit wel eens willen proberen, zijn natuurlijk van harte welkom. Je kunt ons alles vragen: we geven graag tips!”

Tekst gaat verder onder de foto

Aanbieding: 4e of 6e persoon gratis

Het mooiste van alles: op vertoon van dit artikel krijg je nu een mooie korting bij Shibuya. Kom je van maandag tot en met vrijdag met een groep van vier personen eten? Dan betaal je maar voor drie personen. Kom je in het weekend met een groep van zes personen eten? Dan eet de zesde persoon gratis.

De actie loopt tot en met 31 maart 2020. Let op, de actie is niet geldig op Valentijnsdag.

Wij zeggen: Shokuji o tanoshimu! (Eet smakelijk!)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Shibuya. Meer over Restaurant Shibuya ontdekken?

Restaurant Shibuya all you can eat

Geopend12:00 - 22:30

Kettingstraat 9, Den Haag

Bekijk meer:all you can eat

adv.