Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Er komt een ‘Buddha Bowl’ in het Statenkwartier

Door Alice van der Laan 5 augustus 2019

Ben jij wel te porren voor een gezonde en Instagramwaardige maaltijd? Dan word je heel gelukkig van Buddha Bowls. Dit zijn gezellig gekleurde kommetjes vol granen en gezonde ingrediënten. Goed nieuws: want er opent een tweede vestiging vol gekleurde kommetjes in Den Haag. Vanaf begin september ben je welkom bij ‘Buddha Bowl’ aan de Statenlaan.

Je kent Buddha Bowl misschien wel van de vestiging op het Prins Hendrikplein. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Begin september opent franchisenemer Sherani de tweede vestiging van Buddha Bowl op de Statenlaan. Sherani: ”Dit wordt Buddha Bowl 2.0. De basis blijft maar er komen een hoop nieuwe gerechten op de kaart en er verandert nog meer.” Wat er dan precies gaat veranderen wil Sherani niet vertelllen. ”Als je binnenkomt zie je het meteen, maar we houden het nu nog even een verassing.”

Sherani Links Buddha Bowl

Kleurrijke gezelligheid

Denk je nu: ‘leuk, maar wat is een buddha bowl nou precies?’ Gaan we je vertellen. Een buddha bowl is een soort poke bowl waar geen regels aan verbonden zijn. De chef mag er dus ingooien wat hij maar wil. Meestal is de basis van granen zoals quinoa, rijst, parelgort, Bulgur, freekeh of couscous, daar bovenop komen de groenten en daarboven een topping zoals kip, avocado of zalm met tot slot een dressing om het af te maken. Klinkt lekker toch?


Meer over Buddha Bowl Statenlaan ontdekken?

Buddha Bowl Statenlaan restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 20:30

Statenlaan 38k, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Poke & Avocado

Wohoo, dit nieuwe restaurant serveert poké bowls met avocado

Poké bowls: je kunt er eindeloos mee variëren en wij kunnen er dan ook geen genoeg van krijgen. Onla...
Buddha Bowl Den Haag

Wij gaan uit ons bowl! Binnenkort opent Buddha Bowl in Den Haag

In september opent lunchroom Buddha Bowl de deuren aan het Prins Hendrikplein. In het restaurant kri...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.