Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kattencafé Ditjes en Katjes gaat sluiten

Door Joyce Hoogland 10 augustus 2018

Regelmatig zien we op Facebook leuke berichten van het Kattencafé Ditjes en Katjes met natuurlijk hele schattige foto’s van de katten. Maar deze week zagen we een triest bericht: Het kattencafé gaat sluiten.

Voor eigenaresse Eef krol was het een erg lastige beslissing, want zij heeft heel haar hart in het café gestopt: “Ik vind het geweldig om deze zaak opgezet te hebben. Maar het wordt tijd voor nieuwe uitdagingen; hoe en wat, dat kan ik nog niet zeggen, maar het wordt ongetwijfeld weer leuk!”

Katten

Bij het horen van dit nieuws dachten wij natuurlijk direct aan Jip, Sientje, Koda en alle andere katten die in het café leven. Eef is een echte kattenliefhebster en heeft natuurlijk voor alle beestjes een nieuw thuis gevonden. “Veel familieleden en vrienden nemen de katten in huis en ook een vaste klant gaat voor een beestje zorgen. Alle katten komen straks bij mensen die een tuin hebben, iets wat ze hier misschien wel miste.”

Een aantal van de katten blijven zelfs samen waaronder Pim en Pelle en Koda en Eusebio. “Zij, maar ook hun nieuwe baasjes, kunnen niet wachten om aan deze fase van hun leven te beginnen. Wat gaan ze het ook weer fijn krijgen!”

Kattencafé Ditjes en Katjes
Kattencafé Ditjes en Katjes

Afscheid

Afscheid nemen is moeilijk voor de klanten een voor Eef. “Zeg, wat hebben we het geweldig mooi gehad, he? Jullie hebben enorm genoten van de katten en de katten van jullie. Van jullie schoot, nek, stoel (‘opgestaan, plaatsje vergaan’), jassen en tassen, eten (soms. Oeps.), handen, speeltjes, noem maar op. Het was gewoon fantastisch!”

Natuurlijk krijgen we nog een kans om persoonlijk afscheid te nemen, want het kattencafé blijft nog tot zondag 19 augustus open. Je kunt er een hapje eten, een drankje drinken en knuffelen met de katten. Vrijdagavond 17 augustus is de laatste high wine en zondag 19 augustus is er een feestelijke afsluiting met live-muziek. Wil je daar bij zijn? Reserveer dan een plekje.

 Meer over Ditjes en Katjes ontdekken?

Ditjes en Katjes

Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Piet Heinstraat 66, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.