Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je gelooft het niet: deze sushi is supervers en kost een prikkie

Aangeboden door I Love Sushi 9 oktober 2019

Ben je gek van verse sushi? Maar kan je bankrekening het niet altijd aan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is namelijk een sushizaak in Den Haag die de meest verse poké bowls en sushi voor je thuis bezorgt, en die ook nog goed is voor je portemonnee. 

Je vindt de zaak midden in het centrum van Den Haag, op de Herengracht om precies te zijn. Het is een klein, schattig zaakje met een lekker grote menukaart. Over welke zaak hebben we het dan? I Love Sushi natuurlijk.

[Tekst gaat door onder foto]

Beeld: I Love Sushi

Vers, vers, vers

I Love Sushi stunt regelmatig met geweldige deals zoals 24 stuks sushi voor € 5,- of de tweede poké bowl voor € 1,-. Nu denk je waarschijnlijk: hoe doen ze dat en is het dan wel vers? En óf het vers is. We leggen het even uit. I Love Sushi werkt samen met Visco, een landelijke visboer, die gespecialiseerd is in het aanleveren van verse vis voor sushi. Doordat zij met 33 vestigingen centraal inkopen bij deze visboer kunnen zij de sushi voor een véél lagere prijs aanbieden. De poké bowls en sushi van I Love Sushi zijn soms tot wel 30% goedkoper dan elders in de stad. Klik hier alvast voor de laatste deals van I Love Sushi.

[Tekst gaat door onder foto’s]

Heel veel keuze

De verse vis wordt vervolgens dagelijks vers voor je bereid. De keuze is reuze, denk aan: poké bowls, sashimi, nigiri, maki, combi-menu’s, vegetarische boxen: je kunt echt álles bestellen bij I Love Sushi. Daarnaast staan er ook een aantal warme gerechten op het menu, zoals loempia’s en kip tempura. Dat smaki naar méér!

Acties

Denk je nu.. hmmm.. eigenlijk wel zin in sushi vanavond? Dan ga je na het lezen van deze actie geheid over de streep. I Love Sushi Den Haag heeft namelijk een te gekke actie: 50% korting op de 2e poké bowl en 40 stuks sushi voor € 27,50 in plaats van € 49,50. Bestellen doe je via deze link. Eet ze!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door I Love Sushi. Meer over I Love Sushi ontdekken?

I Love Sushi sushi restaurants

Gesloten12:00 - 22:30

Herengracht 40, Den Haag

Bekijk meer:sushi restaurants

adv.