Insider tip: Eten in de leukste Haagse restaurants met 50% korting

Aangeboden door Restaurantkaart 16 december 2017

Lekker vaak uit eten bij de leukste restaurants en maar de helft afrekenen? Het kan gewoon met RestaurantKaart. Voor de echte uit-eten-liefhebbers is dit de ideale kaart. Je kiest uit ruim 600 restaurants in Nederland. Van Bistro tot sterrenzaak en het aanbod groeit dagelijks. En je mag de kaart zo vaak gebruiken als je maar wilt!

Uit eten gaan wordt de gewoonste zaak van de wereld met RestaurantKaart. Je eet à la carte bij de leukste restaurants en wordt beloond met 50% korting op het eten. In Den Haag zijn dat er ruim 35 en dat aantal neemt alleen maar toe. Een paar voorbeelden: Soeboer Garden, Publique, Alexander en De Salon van Fagel. Bij de kaart zijn uitsluitend restaurants uit het midden en hoge segment aangesloten. Leden krijgen 50% korting op het eten, op vertoon van RestaurantKaart app bij het afrekenen. En dat voor een vast tarief van slechts €6,99 per maand.  Lezers van Indebuurt kunnen nu bovendien de eerste maand gratis lid worden!

Iedereen die in de horeca werkt, weet dat doordeweekse dagen meestal rustiger zijn. RestaurantKaart helpt met het verbeteren van de bezetting op die dagen. Win-win dus! De kaart is sowieso van maandag tot en met donderdag geldig voor minimaal twee personen. Veel restaurants hebben echter besloten de kaart ook in het weekend geldig te maken, of zelfs voor meer dan twee personen. In de app is te zien op welke dagen en voor hoeveel personen de korting geldt.

Soeboer Garden

De formule van hoogwaardig eten, uitstekende service en een unieke locaties zorgt voor een perfecte match tussen Soeboer Garden en RestaurantKaart. Eigenaresse mevrouw Pols: “We zijn ontzettend blij met onze nieuwe locatie, de grote tuin is echt een enorme aanwinst. Omdat RestaurantKaart echt zoekt naar bijzondere plekken en exclusieve restaurants vonden wij deze samenwerking heel goed passen.”

Het Indonesisch Restaurant Soeboer is al bijna 60 jaar een begrip voor de liefhebber van de Javaanse keuken. De smaak en de originaliteit maakt het al jaren een zeer populair restaurant. Alle Javaanse gerechten worden volgens vertrouwd recept liefdevol bereid in de centrale keuken. “Zo blijft de kwaliteit altijd gewaarborgd” vervolgt mevrouw Pols. “De topgerechten die onze klanten van ons gewend zijn,  krijgen ze op al onze locaties. Dat is waar wij voor staan en daar kiest RestaurantKaart ook heel bewust voor. Service en kwaliteit voor de kaarthouders. Voor 28 euro heb je nu de meest uitgebreide rijsttafel bijvoorbeeld voor twee personen (in plaats van 56 euro), dat zijn leuke prijzen toch!”

Foto: Soeboer Garden

Probeer RestaurantKaart nu de eerste maand gratis

Lezers van Indebuurt Den Haag kunnen RestaurantKaart nu de eerste maand gratis gebruiken. Klik hier en gebruik de code sneeuw om jouw eerste maand gratis RestaurantKaart te verzilveren. Hoef je tenminste niet meer elke avond de afwas te doen en kan je vaker uit eten gaan!

Restaurantkaart restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Bekijk meer:restaurants en horeca

BewarenBewaren