Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hiep hiep hoera! New York Pizza Wateringse Veld bestaat één jaar

Aangeboden door New York Pizza Laan van Wateringse Veld 22 december 2019

In het Wateringse Veld waren ze een jaar geleden erg blij met de nieuwe ‘buur’. Bij wijze van kennismaking kon iedereen tussen 12.00 en 16.00 uur gratis pizza’s ophalen. De rij leek wel zo lang als de Chinese Muur en het spektakel was dagenlang the talk of the day. Inmiddels zijn we een jaar verder en er is veel leuks gebeurd bij deze vestiging zoals liefdes op de werkvloer en nog véél meer. Lees snel verder.

New York Pizza in het Wateringse Veld wordt gerund door Daniel en Marc, twee vrienden die beiden sinds hun 16e bij New York Pizza werken. We schreven een tijdje geleden al een leuk artikel over hun bijzondere verhaal. Na al die jaren is het nog steeds hun passie en wij begrijpen wel waarom.

Het nieuwe team van New York Pizza tijdens de training. Beeld: New York Pizza

Verjaardag

Het team van New York Pizza is net een familie. Je komt hier niet alleen om te werken maar om gezellig samen te zijn met je vrienden vertellen Daniel en Marc. Wat is er allemaal gebeurd het afgelopen jaar vragen we. Marc: ”We zijn heel positief ontvangen door de buurt. Het team blijft ook gestaag groeien, inmiddels zitten we op meer dan 30 man. Dat is erg gezellig. Soms zelfs zo gezellig dat er zelfs relaties zijn ontstaan het afgelopen jaar!”

Acties

Woon je in de buurt van het Wateringse Veld? Bestel dan een lekkere pizza om het éénjarig bestaan te vieren. Er zijn een hoop fijne acties. Klik op deze pagina om alle acties te bekijken. Woon je niet in het Wateringse Veld? Ga dan naar New York Pizza op de Leyweg of New York Pizza op de Laan van Meerdervoort.  Net zo lekker!


Meer over New York Pizza Laan van Wateringse Veld ontdekken?

New York Pizza Laan van Wateringse Veld restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 22:00

Laan van Wateringse Veld 1443, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

adv.