Healthy to go kan heerlijk bij SLA

Door Martine Linnemeijer - Chambone 5 augustus 2017

Er is weer een nieuwe concept in gezond-eten-land: SLA! Een hippe en sfeervolle plek waar je een salade van het menu kiest of er eentje helemaal zelf samenstelt. Ieder seizoen heeft eigen smaken. Daarom verandert het menu om de drie maanden. Wij deden heel avontuurlijk en stelden ‘m zelf samen….

Of je nou graag vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet: het menu is voor iedereen toegankelijk. Zeker als je zelf alles kiest! Eerlijk is eerlijk, wij kenden niet alle ingrediënten, maar we werden ontzettend aardig en geduldig geholpen. Nu weten we alles van groene peultjes en alle mogelijke granen en zaden.

SLA is als familiebedrijf ontstaan vanuit een eigen behoefte. Door reizen, allergieën, maar ook door ziekte, leerden de oprichters hoe puur eten een enorme positief effect kan hebben op hoe je je voelt, zowel fysiek als mentaal. Ze hadden alleen moeite om hun gezonde leefstijl te combineren met een drukbezet stadsleven. Er miste iets. Dat iets bleek SLA: een plek waar je onbezorgd je bord tot op de bodem leeg kan eten. En het concept is inderdaad heel bijzonder, fastfood maar dat the healthy way. Top!

Interieur

De aandacht die ze stoppen in het eten, zie je duidelijk ook terug in het interieur. Wat een heerlijke, hippe tent! Je kunt SLA winkels herkennen aan onze iconische kas, die natuur en groen de stad inbrengt. Je kunt er ‘in huis’ je salade of soepje eten, maar je kunt alles dus ook to go laten inpakken. Als je de opties eenmaal kent, gaat dat vast heel vlot 😉

SLA_DenHaag

In 7 stappen je salade samenstellen

  1. Iedere salade begint met de meest logische ‘standaard’ basis. Juist: Sla.
  2. Extra blad: spinazie, andijvie of biet bijvoorbeeld
  3. Dressing
  4. Graan, zaad of peul
  5. Drie groentes
  6. Premium. Denk aan makreel, kip of falafel
  7. Topping. Koriander, olijven, pitten etc.

Et voilá: Onze SLA!

SLA_DenHaag


Meer over SLA Kerkplein ontdekken?

SLA Kerkplein juice bars

Nu gesloten11:00 - 21:00

Kerkplein 4A, Den Haag

Bekijk meer:juice bars

 

adv.