Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier haal je de lekkerste speculaastaart van Den Haag

Aangeboden door Meesterbakker Roodenrijs 28 oktober 2019

Heerlijk herfst! Lekker binnenblijven met een kop thee en… speculaas. De échte speculaasliefhebbers weten waar ze de lekkerste speculaas kunnen krijgen en wij sinds kort ook. Natuurlijk delen we dat adresje met je, zo zijn wij 😉

Het zal je niet verbazen, maar de lekkerste speculaas hebben ze bij de bakker natuurlijk. Bij Meesterbakker Roodenrijs welteverstaan. Zij hebben het speculaasbakken tot een ware kunst verheven. Echt? Ja écht!

Ambachtelijke bakker

Hoe merk je het verschil? Allereerst de amandelspijs. Meesterbakker Roodenrijs gebruikt spijs gemaakt van puur amandelen en suiker. Bovendien worden de amandelen op verzoek van Roodenrijs ook nog wat grover vermalen zodat je de amandelsmaak nog beter proeft. Er bestaat ook spijs gemaakt met (deels) abrikozenpitten, vulmiddel of meer suiker. Veel goedkoper maar ook veel minder lekker.  Die gebruiken de bakkers dus niet.

Speciale melange

En dan de speculaaskruiden. Alleen de geur brengt bij de meeste mensen al warme herinneringen naar boven! Meesterbakker Roodenrijs gebruikt een speciale melange kruiden en specerijen van J.S. Polak, een gerenommeerd kruidenspecialist. Zij stellen die speciale  melange van kruiden en specerijen exclusief samen voor de Meesterbakker. Je raadt het al, daar schuilt een deel van het geheim. Tot slot wordt er roomboter gebruikt in het recept wat goed is voor een volle smaak en worden de taarten elke dag vers gebakken. Wil je het verschil meteen proeven? Kom naar een van de winkels. Van 28 oktober t/m 9 november 2019 betaal je € 5.25 ipv € 6.50.


Meer over Meesterbakker Roodenrijs ontdekken?

Meesterbakker Roodenrijs bakkers

Bekijk meer:bakkers

adv.