Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gastredacteur Priya ging eten bij Gallery61 in de Passage

Door Priya 1 september 2019

Gastredacteur Priya test regelmatig de Haagse restaurants uit. Deze week werd ze uitgenodigd door Gallery61 om een hapje te komen proeven. Gallery61 hoort bij het Novotel in de passage.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Lunchen tussen Rembrandt en van Gogh

Het lijkt net of je aan het eten bent in een chique galerij. Aan de muren hangen kunstwerken van onder andere Rembrandt, Vermeer en van Gogh. Het bestek is van goud en de menukaart is een houten verfpalet. Aan de aankleding is in ieder geval niets op te merken 😉

Lekkâh Haags

Bij Gallery61 houden ze het lekker Haags. Ze maken de honing zelf en veel van de leveranciers komen uit Den Haag zoals de van Kleef likeur en de Kompaan bieren. Heel leuk om in Haagse zaak te eten met Haagse producten. 

De lunch

En dan waar we voor gekomen zijn, de lunch. Op de kaart valt gelijk op dat alle gerechten de hele dag door te bestellen zijn. Dus wil je ontbijten met een burger, dan kan dat gewoon.

Onze oog valt op twee lunchgerechten en twee bites. We bestellen de Crazy Lamb salade, € 12,50, Eggs benedict (met kalkoenfilet) € 8,50, Falafel Taco € 8,50 en Prawn and Pomelo € 12,50.

De borden zijn mooi opgemaakt en de bijzondere smaakcombinaties (ik had nog nooit eerder garnalen met pompelmoes gegeten) smaken goed. Mijn favoriet is uiteindelijk de Crazy Lamb, een salade met lamsrollade, fattoush en aubergine. Ook de huisgemaakte falafel viel goed in de smaak. Deze was helemaal niet droog door de stukjes wortel erin. 

Conclusie

Ik heb een heerlijke middag gehad bij Gallery61. De zachte jazzmuziek op de achtergrond en het fijne interieur zorgen ervoor dat je lekker ontspant. En dat in de drukte van het centrum.

Met allergieën gaan de chefs serieus om. Na het doorgeven van mijn dieetwensen, kreeg ik twee aangepaste gerechten. Al met al was het een leuke en smaakvolle ervaring!

Deze bijdrage is gemaakt door gastredacteur Priya. Wil je meer van haar recepten en ervaringen zien? Kijk op www.priyalovesfood.nl

Lees ook:

Eten bij: een lekker frietje met vlees op een plek waar je het niet verwacht

Patat met steak, stoofvlees of saté verwacht je bij een luxe patatzaak maar niet bij een restaurant....
\


Meer over Gallery 61 ontdekken?

Gallery 61 restaurants en horeca

Geopend09:00 - 22:00

Passage 61, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.