Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Den Haag

Aangeboden door FÏNLEY 2 december 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Den Haag. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

IJspret op Scheveningen

Foto ANP LEX VAN LIESHOUT

Perfect uitje met vrienden op zondagmiddag: het Cool Event op Scheveningen. Op de boulevard staat een schaatsbaan en er zijn ijssculpturen. En ja: die is sprookjesachtig en ook héél leuk als je volwassen bent. De ijsbaan is elke dag geopend tussen 10.00 en 22.00 uur, de ijsexpo van 10:00 tot 19:00 uur,  meer informatie vind je hier.

Borrelen bij Bistro Jules

Spring op de fiets naar de Koningin Emmakade en ga een zondagmiddag borrelen bij Bistro Jules. Geniet van een plank met charcuterie of kaas en bestel daarbij een lekker drankje. Wil je tijdens deze dagen wel borrelen, maar heb je geen zin in alcohol? Kies van voor FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Met haar verfijnde smaken en subtiele bittertje is dit een verrassend alternatief.

Royal Christmas Fair


Gezelliger dan de Royal Christmas Fair aan het Lange Voorhout wordt het niet. Op de kerstmarkt staan 120 kersthuisjes en er zijn talloze twinkelende lichtjes. Neem je familie mee en struin hier een zondagmiddag rond! De Royal Christmas Fair staat er van donderdag 12 t/m zondag 23 december 2019 van 12:00 tot 21:00 uur.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.