Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Den Haag

Aangeboden door FÏNLEY 18 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Den Haag op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Callao Cevicheria

Interieur Callao Cevicheria | Beeld: Callao Cevicheria

Lekker uitgewaaid op het strand op zondag? Dan is Callao Cevicheria de perfecte plek om weer warm te worden. Je vindt dit nieuwe restaurant in de Scheveningse Haven, op tien minuutjes lopen van het strand. Dit restaurant is van de bekende Peruaanse chef Jaime Pesaque en de ceviches zijn werkelijk om te smullen! Tip: bestel bijvoorbeeld de ceviche Ponja met verse tonijn, gember en avocado. Lekker drankje erbij en je zit goed. Wil je even geen alcohol drinken? Dat kan prima bij Callao Cevicheria: op de kaart staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas en dat maakt het feestje helemaal compleet.

Tennispark Berg & Dal

Bistro Berg & Dal | Casper van Dort

Bistro Berg & Dal (onderdeel van het tennispark) is de perfecte plek om op zondagmiddag te vertoeven. Het leuke aan deze plek is dat deze bistro zich midden in de Bosjes van Pex bevindt. Maak eerst een fijne wandeling met vrienden, neem de hond mee en sluit af met een heerlijk drankje bij de bistro, waar het warm en gezellig is. Neem terwijl je lekker zit een glas FÏNLEY: dit alcohol vrije drankje is een ideaal alternatief als je maandagochtend weer op je werk moet verschijnen. Op de kaart staan onder meer varianten zoals Tonic en Ginger Ale. Er zit geheid een drankje bij dat je lekker vindt!

Vigo Seafoodbar

Gerecht Vigo Seafoodbar | Vigo Seafoodbar

Je vindt Vigo Seafoodbar op de Frederik Hendriklaan. Leuke kleding winkels zoals Luna Azul en People in Public zitten hier vlakbij: wij zouden hier zeker even langsgaan. Na het shoppen kun je lekker bijkletsen en borrelen bij Vigo Seafoodbar. Op de kaart staan de meest heerlijke visgerechten. Bestel ze lekker bij de borrel of gewoon als avondmaaltijd. Kortom: de perfect plek om je zondagmiddag door te brengen.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.