Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij aten bij het verbouwde La Galleria Boulevard op Scheveningen

Door Allan Vos 20 april 2019

Voor veel Hagenaars was het flink schrikken toen Restaurant La Galleria op de Boulevard van Scheveningen in januari door brand werd getroffen. Gelukkig is het restaurant inmiddels weer open met een nieuw interieur én een nieuwe kaart. Wij mochten komen proeven.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Nadat restaurant La Galleria een paar maanden moest sluiten door een brand op 18 januari, zijn ze weer open. Je kunt bij binnenkomst al merken dat iedereen blij is dat de zaak weer open is.

De kelners zeggen ons vrolijk gedag en de zaak zit gezellig vol. Het restaurant is flink onder handen genomen na de brand. Er is een nieuw interieur en de keuken is nu niet meer verstopt, maar is opengebroken. Zo kun je zien hoe je maaltijd bereid wordt.

Menukaart

We bestellen een drankje en kiezen een paar lekker uitziende gerechten van de kaart. Alle gerechten zijn Italiaans georiënteerd en zien er allemaal even lekker uit.

Als eerste krijgen we een heerlijke Caprese con mozzarella di bufala voor ons neus. Deze mozzarella met tomaat (€11,50) smaakt heerlijk in combinatie met de Anitipasto La Galleria (€13,50 p.p). Dit is namelijk een bord vol heerlijke Italiaanse hapjes. We kiezen voor een versie zonder varkensvlees, maar je kunt ook kiezen uit een vegetarische variant. Ook smikkelen we als voorgerecht van de Insalata con tonno e asparagi (€11,50)

Geen pizza

Ondanks dat de kaart vol staat met de heerlijkste pizza’s kiezen we er toch expres niet voor. We kiezen voor sappige lamskoteletjes. Costatine d’agnello alla griglia (€23,50) is heerlijk klaargemaakt met veel knoflook en groenten. We doen aan shared dining dus mag er ook geproefd worden van de Spagetti frutti di mare (€15,50). De spagetti is heerlijk zacht en smaakvol en er zitten echt enorm veel lekkere schelpjes, kreeft, garnalen en zelfs inktvis in.

We sluiten de avond af met een heerlijke scropino en een (alcoholloze) cocktail en beslissen dat we zeker nog eens meer willen proeven hier op de boulevard van Scheveningen.


Meer over La Galleria Boulevard ontdekken?

La Galleria Boulevard italiaanse restaurants

Gesloten09:00 - 23:00

Strandweg 51-53, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Lees ook:

Dat is handig! Er komt een nieuwe doorsteek naar de Scheveningse boulevard

De boulevard van Scheveningen is de laatste tijd niet meer zo makkelijk bereikbaar. Je kunt natuurli...

Gespot: spelende zeehondjes op Scheveningen

We kunnen er geen genoeg van krijgen: de zeehondjes op Scheveningen. De ene dag liggen ze te zonnen ...

Hèhè! Eindelijk weer leven in de brouwerij aan het Palaceplein

Jaren geleden sloot de laatste winkel onder de appartementen van Plaza Leonardo Da Vinci aan het Pal...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten bij

adv.