Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooi opgemaakte borden en een toetje met een twist: wij gingen uiteten bij By Noa

Door Allan Vos 12 september 2020

Zo af en toe heb je mazzel als je bij indebuurt werkt want we krijgen nog wel eens een uitnodiging om ergens lekker te komen eten. En aangezien restaurant By Noa nog niet zo lang geleden werd geopend wilden we toch wel eens proeven wat de kok hier klaarmaakt.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

In het nieuwe Mövenpick hotel aan de Paleisstraat vind je ook restaurant By Noa. Naast het restaurant is er ook een koffie en wijn lounge, maar wij nemen aan een tafeltje plaats voor een menu van de chef. Een 3-gangen menu kost €37,50, voor vier gangen betaal je €49,50 en voor €62,50 heb je maar liefst vijf gangen.

60 wijnen

Wij vinden drie gangen wel prima. Allereerst maken we een keuze uit de zestig wijnen die op de kaart staan (vanaf €5,00). en krijgen een broodplankje met smeersels, olijven en kaasstengels. Vooral de jumbo-olijven smaken ons goed. Het brood had iets dunner gesneden mogen worden, want dat zijn best hompen.

Foto indebuurt

Starters

Omdat we een Chef’s menu krijgen hoeven we verder niets te kiezen. Uiteraard geven we wel even aan wat onze dieetwensen zijn zoals in ons geval dat we liever geen varkensvlees eten. Daar wordt meteen al rekening mee gehouden want in plaats van de geplande Pork Belly (buikspek) krijgen we Duck (eend) en Steak Tartare. Beide gerechten zijn prachtig opgemaakt en smaken ons prima.

Foto indebuurt
Foto indebuurt

Hoofdgerecht

Dan komt het hoofdgerecht. Kalfsvlees met polenta, tong en prei. Het ziet er allemaal prachtig uit. Wel moeten we wat zout strooien omdat het gerecht normaal gesproken geserveerd wordt met wat spek wat zorgt voor de zoute touch. De prei is overigens heerlijk klaargemaakt net als het vlees in jus.

Foto indebuurt

Toetje

Hier pakken ze uit. Tenminste als je voor het ‘carrot’ nagerecht kiest (of laat kiezen door de chef).  Hier geen gewone carrotcake, maar een bijzondere collectie kleine hapjes die samen de smaak van een goede worteltaart vormen. Met ijs, sponscake, kletskoppen, walnootsnoepjes en nog meer is het een heerlijke afsluiting van de maaltijd.

Foto indebuurt
Foto indebuurt

Meer over By Noa ontdekken?

By Noa restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Paleisstraat 5, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.