High tea bij Today: Dit vonden wij er van

Door Joyce Hoogland 10 februari 2018

Aan de Aert van der Goesstraat, in het verlengde van de Fred, zit zo’n leuk restaurantje! Bij Today kun je genieten van een ontbijtje, lunch, diner of high tea. En dat laatste hebben wij gedaan. Het eten was heerlijk en na twee uur smullen zaten we goed vol.

Op een zondagmiddag schoven wij aan bij Today, voor een heerlijke high tea. Het was nog rustig in het restaurant waardoor wij zelf een plekje bij het raam konden uitkiezen. De bediening was gelijk vrolijk en gezellig, dus de sfeer zat er goed in.

Drie gangen

Via Social Deal hadden wij een drie gangen high tea gereserveerd voor vier personen. De normale prijs was € 19,50 per persoon, maar nu € 9,75 euro. Bij de high tea zaten ook drie drankjes. Je kon natuurlijk kiezen voor verschillende smaken thee maar ook verse sapjes en wijntjes zaten bij de deal inbegrepen. Dus je kon er ook een high wine van maken.

De eerste gang bestond uit een plankje met een pasteitje met kippenragout, een scone met mozzarella, tomaat, bacon en pesto en een zalmwrap. Dat klinkt als een volwaardige maaltijd, maar er stond ons nog meer lekkers te wachten. De tweede gang was een soepje. We konden kiezen uit vissoep of een groentesoep met balletjes met daarbij een geitenkaaskroket. Beide soepjes smaakten erg goed en de kroket was een leuke verrassing. Bij de tweede gang konden we dus ook weer een drankje bestellen. De verse jus d’orange viel erg in de smaak.

High Tea Today Den Haag
High Tea Today Den Haag
High Tea Today Den Haag
High Tea Today Den Haag
High Tea Today Den Haag. Foto Facebook
High Tea Today Den Haag

Bij elke maaltijd, of het nou een lunch, diner of high tea is, hoort een toetje. De derde gang was weer zo’n leuk plankje, alleen deze keer vol met zoetigheden. Voor iedereen stond er een ijsje met warme kersen en daarnaast petit fours, chocolade muffins en stukjes boterkoek. Uiteindelijk was het te veel om allemaal op te eten, dus hebben we een doggy bag gevraagd.

Conclusie

Wij hebben erg genoten van de high tea. De moderne indeling van het restaurant met kleurrijke bloemen en kaarsjes maakte het uitje compleet. Daarbij was de bediening erg vriendelijk en zo nu en dan ook grappig. Een ideale besteding van een zondagmiddag.

Today

restaurants en horeca

Nu open09:00 - 22:00

Aert van der Goesstraat 42, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.