Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Foodblogger Priya gaat eten bij een nieuw shared dining restaurant aan het Noordeinde

Door Priya 15 februari 2020

Uit eten gaan is een luxe waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Foodblogger Priya bezoekt daarom voor ons regelmatig heerlijke Haagse restaurants. Aan het eind van het Noordeinde in Den Haag vind je restaurant Share Dine & Wine. Zoals de naam als zegt shared dining, maar dan in een uniek jasje. Ik testte dit concept uit en proefde heerlijke gerechten zoals porto gevuld met geitenkaas.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Share Dine & Wine is het voormalige Proeflokaal Sijgje. De eigenaren Wim en zijn vrouw vonden het tijd voor een nieuw concept. Het interieur van het restaurant is hetzelfde beleven. Ik vond een plekje bij het raamkozijn: erg leuk en ik was onder de indruk van de grote bar in het midden. 

Shared Dining

De kaart bestaat uit diverse kleine gerechten. Je kiest van te voren of je een 1 of 2 rondes wilt. Op de kaart zie je veel keuzes zoals vegetarisch, vlees en vis. Samen met je gezelschap kies je 3 gerechten per ronde uit om te delen. Wij gingen voor 2 rondes (per ronde betaal je €16,50 voor 3 gerechtjes per persoon). 


Mooi servies

Wij bestelden verschillende gerechten. Ik had trek in de gegratineerde zalmfilet. Mijn gezelschap wilde de carpaccio met truffelmayo en Parmezaanse kaas en een broodje pulled pork. Zoals je op de afbeelding ziet serveren ze alle gerechten op prachtige borden. Het ziet er allemaal erg goed uit.  

Vis van de dag

Bij de tweede ronde kwam de vis van de dag aan tafel. Dit waren gemarineerde garnalen. Erg lekker, maar niet heel speciaal als vis van de dag. Samen met de kip cashew en geitenkaas met portobello’s met geitenkaas hadden wij wel een tafel vol. De portobello met geitenkaas waren heel smaakvol en erg machtig. De kip cashew was de favoriet van mijn gezelschap. Bij de 2e ronde krijg je ook een portie verrukkelijk frietjes erbij.


Dieetwensen

Bij Share Dine & Wine houden ze erg goed rekening met dieetwensen en allergieën. Ik gaf deze van te voren per mail door, zodat de keuken hier van te voren op de hoogte was. Shared Dining was voor ons nu minder geschikt, omdat mijn gezelschap geen vis lust en ik geen rund- en varkensvlees eet. Hierdoor matchte onze keuzes niet helemaal. Ook hier heeft Wim goed op ingespeeld. Zo kreeg de een een grote portie kip cashew, omdat ze maar 1 hoofdgerecht had en kreeg ik weer 2 portobello’s. 

Voor een gezellige avond kun je zeker terecht bij Share Dine & Wine. Het wijnconcept zag ik iets minder terug. De wijn die ze schonken was heerlijk, maar er stonden maar een paar wijnen op de kaart. Al met al vond ik het een leuk concept en ging ik met een volle buik tevreden de deur uit.


Meer over Share Dine & Wine ontdekken?

Share Dine & Wine restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Noordeinde 139A, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Bij deze 9 zaken kun je wat eten als je de trein hebt gemist op Centraal Station

Je kent het vast wel: de trein rijdt nét voor je neus weg en daardoor kom je veel te laat thuis voor...

Eten bij Calla’s: Liefde voor eten leer je hier

Ja duh, natuurlijk zeiden wij ja toen restaurant Calla's aan de Laan van Roos en Doorn in Den Haag o...

10 x lachen: DWDD stopt, maar gelukkig hebben we de leukste Haagse LuckyTV filmpjes nog

De Nederlandse televisie zal nooit meer hetzelfde zijn want na 15 jaar stopt Matthijs van Nieuwkerk ...

9 redenen waarom we inmiddels wel klaar zijn met de fietsentoren bij Den Haag CS

Wij Hagenezen kunnen er wat van: klagen! Maar dan wel over dingen die gewoon, als je er slim en goed...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.