Eten bij: Ohana Poké via Thuisbezorgd

Door Martine Linnemeijer - Chambone 14 november 2017

Den Haag staat natuurlijk bekend om haar heerlijke terrasjes, cafeetjes en restaurantjes. In de rubriek ‘Eten Bij’ schuiven we aan om de heerlijke specialiteiten die onze Haagse horeca kent te proeven en onze ervaringen met jullie te delen. We bestelden dit keer – lekker lui – bij Ohana Poké.

Ja ja het was er zo eentje, een vrijdagavond waarop je moe thuiskomt na een lange werkweek en koken het allerlaatste is waar je zin in hebt. Maar de eeuwige pizza of een frietje halen viel niet goed bij het thuisfront. Eens een keertje iets anders, bij voorkeur ook nog gezond was de opdracht. Al scrollend door de app van Thuisbezorgd viel ons oog op Ohana Poké, net nieuw op de Prinsestraat en sindsdien ook bovenaan de wishlist.

De bestelling

Wij kozen voor de optie: B.Y.O.B. oftewel Build Your Own Bowl. Natuurlijk kun je ook kiezen uit een van de signature bowls maar wij vonden het lekkerder om de bowl helemaal zelf samen te stellen. Om goed te kunnen vergelijken bestelden we twee maten: groot en normaal.

Bowl 1 – Groot: Sushi rijst, Zalm, Ohana special, Avocado, Zeewier salade, Rode uien, Sriracha mayonaise, Zwarte sesamzaadjes, Lente uitjes, Guacemole scoop (14,40 euro)

Bowl 2 – Normaal: Sushi rijst, Krokante kip, Ohana special, Edamame, Zeewier salade, Avocado, Wasabi mayonaise, Chilli vlokken, Tempura crispy, Tonijn salade scoop (11,60 euro)

Bijgerechten: Gebakken garnalen en Mini loempia’s (samen 8,50 euro)

De Conclusie

De bestelling werd sneller dan het licht bezorgd, dat was al top! Alles was netjes en verzorgd verpakt, ingrediënten overduidelijk supervers. We hebben gesmuld tot op de laatst rijstkorrel. Wat was dit lekker zeg…. Met bijgerechten erbij is een normale portie prima, maar heb je extra honger dan is een grote bowl natuurlijk beter. Zover wij konden zien, betekent groot vooral meer rijst. De hoeveelheid toppings waren gelijk. Bowl 1 was wel uitzonderlijk pittig, daar moet je van houden. Was het de Sriracha mayonaise? Wij konden niets anders bedenken. Dat zou beter vermeld moeten staan bij de opties. Al met al wel een absolute aanrader en een zalig, verantwoord alternatief op de junkfood opties.

Ohana Poke Bowl 2

Ohana Poké restaurants en horeca

nu gesloten11:00 - 20:30

Prinsestraat 18, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Eten bij