Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eten bij: sushi, burgers en krab en daarna meezingen bij Crazy Piano’s

Door Allan Vos 14 december 2019

De meeste Hagenaars kennen Crazy Piano’s op de boulevard van Scheveningen als perfecte plek voor een feestje. In het weekend kun je er heerlijk dansen met een drankje in je hand terwijl er live wordt gezongen en piano gespeeld. Maar nu werden we uitgenodigd om er te komen eten.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Sinds de heropening van Crazy Piano’s in april is niet alleen het interieur flink aangepakt. Ook de menukaart is totaal veranderd. Geen saté meer, maar mooi opgemaakte worden met sushi en carpaccio staan nu op de kaart. Wij mochten het uitproberen.

We zijn wat vroeg, dus het restaurant is nog leeg als we neerploffen op de nieuwe banken. Tijd genoeg om even om ons heen te kijken. Het ziet er allemaal prachtig uit en je ziet dat er flink wat aandacht is gegaan naar het interieur.

Maar we komen voor de menukaart. Allereerst komt er een lekker wijntje op tafel met wat Siciliaanse olijfjes (€4,50) en pata negra (€9,50). Prima om in de sfeer te komen van de luxe gerechten op de kaart.

Klik verder voor meer.

Oesters

Vervolgens laten we ons verrassen met diverse gerechten uit de zee. Zo komt er een mooi opgemaakte schaal oesters met vinaigrette voor ons neus te staan. De zes oesters (€20,-) zien er spectaculair uit omdat ze worden opgediend met koudijs. De oesters zijn lekker groot en smaken heerlijk.

Dan is het tijd voor sushi. Jeetje wat zijn die lekker! We kregen een bord met vier verschillende sushisoorten verschillend in smaak en prijs (€10 – €12,50 per 4). Onze absolute favoriet is de Crazy Coquilles Roll. Een hele mond vol, maar een smaaksensatie waar we graag eens voor terugkomen.

Krab, eend en soepjes

Eerlijk gezegd waren de sushi uit de vorige gang al een flinke maaltijd, maar we hebben nog ruimte voor een volgende gang. Zo krijgen we een heerlijk (pittig) Thais kokossoepje (4 glaasjes €7,50) en carpaccio op krokant filodeeg (€13,50). Neem gewoon lekker de tijd voor de diverse gerechtjes en geniet, want de een is nog lekkerder dan de ander.

Ook de King crab met limoenmayonaise en zeekraal (€26,-), de Pekingeend (€14,-) en de superschattige Crazy ‘rainbowburgers’ (€11,50 voor 3 stuks) met Black Angus Beef zijn stuk voor stuk heerlijk.

Het toetje

We sluiten de maaltijd af met een klein proeverijtje van zoetigheid. Zo is er een Victoria tompouce met aardbeien (€3,20), romige tiramisu (€4,50) en een paar stukjes chocolade-limoncello bar bij de thee. Heerlijk!

De eindconclusie van deze ‘eten bij’ is dat Crazy Piano’s echt dé plek is om met vrienden een dansje, drankje én hapje te doen. De gerechten die we hebben geproefd zijn allemaal heerlijk (we hebben echt niets aan te merken) en perfect voor ‘shared dining’. Dus neem je vrienden mee en eet gezellig samen!


Meer over Crazy Pianos ontdekken?

Crazy Pianos cafés

Geopend12:00 - 03:00

Strandweg 21, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

Eten bij: pittige tijden bij Hot King

Als je bij 'de' Chinees eet, proef je meestal de Kantonese keuken uit Hong Kong. We gingen een hapje...

Eten bij: Grieks met een onverwachte twist

Bij de naam The Gyros Club denk je meteen aan dat beroemde pita broodje met een berg vlees erbij (en...

Lekker en leuk! Bij dit Haagse restaurant wordt het eten bereid door leerlingkoks

Wat hebben we toch een mazzel bij indebuurt. Bijna wekelijks krijgen we een uitnodiging om een spann...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.