Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een viergangen-diner thuis voor twee tientjes: Marc en Youri regelen het

Aangeboden door Food by MY Horeca 7 augustus 2020

‘Thuis uit eten’, oftewel een goede maaltijd bestellen, is onwijs populair geworden in Den Haag. Oók nu de restaurants weer open zijn. De twee Haagse horecaboys Youri Kaptein en Marc van Hogerlinden besloten tijdens de coronacrisis te gaan koken voor de mensen thuis. Wisselende lekkere viergangen-menu’s voor twee tientjes: en het loopt als een trein. “In plaats van achter de computer stonden we ineens achter de pannen.”

Het horecaleven kwam in maart in één keer totaal stil te liggen. In één klap alleen maar dichte eetcafés, lunchrooms en restaurants. Balen voor de liefhebbers, maar een ramp voor ZZP’ers in de horeca. Mark en Youri van MY Horeca Consultancy, zelf jarenlang werkzaam in de horeca, konden opeens geen personeel-bemiddeling meer doen. En dus pakten ze de pannen uit de kast.

Druk

“We hadden toevallig een grote kookstudio aan de Prinsegracht tot onze beschikking en gingen meteen aan de slag”, vertelt Youri. “Onze roots liggen echt in de horeca, we hebben nooit wat anders gedaan. In plaats van achter de computer stonden we ineens achter de pannen. Maar het voelde meteen weer vertrouwd, terug naar de roots.”

Met de maaltijdservice Food by MY Horeca zijn Youri en Marc sindsdien niet alleen zelf aan het koken in de keuken, ook andere horeca ZZP’ers kunnen dankzij de twee weer aan het werk. Youri: “Het is nu veel te druk om het met z’n tweeën aan te kunnen. En we doen natuurlijk nog steeds aan horeca ZZP bemiddeling.”

Ervaren koks

Het concept van Food by MY Horeca is simpel: op vrijdag, zaterdag en zondag kun je een maaltijd bestellen of afhalen voor €20,-. De maaltijd bestaat altijd uit vier gerechten, met vlees én vis. Optioneel kun je er een toetje bij bestellen voor €4,-. “Onze menu’s wisselen wekelijks, en de gerechten zijn altijd kleurrijk met verse ingrediënten. Allemaal bedacht en gemaakt door ervaren koks”, vertelt Marc.

En dat is te merken, de gerechten zijn stuk voor stuk restaurantwaardig. Check de foto’s hieronder maar 🙂

Tekst gaat verder onder de foto’s

De Kookstudio, die ook afgehuurd kan worden voor private dining
Ceviche van coquille met sumac
Geroosterde wilde perzik met noten- en dadelpasta en framboos
Key-lime pie met chocoladebodem
Burrata met tuinbonen en artisjok met dragondressing

Foto’s: MY Horeca Consultancy

Private dining in de Kookstudio

Wil je er toch even uit met een groep, maar is het niet mogelijk te reserveren in een restaurant? Of zoek je een originele plek voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje? Dan kun je met een groep van een private dining genieten in de kookstudio. Een super gezellige plek waarbij je de koks de meest heerlijke gerechten ziet maken. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten 🙂

Wil je meer informatie over de maaltijdservice van Youri en Marc? Of wil je meer informatie over het afhuren van de Kookstudio? Neem een kijkje op de website of klik op de button hieronder!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Food by MY Horeca. Meer over Food by MY Horeca ontdekken?

Food by MY Horeca restaurants en horeca

GeopendHele dag

Hoge Zand 48-B, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.