Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een high beer of high wine met drie gangen: bij deze Haagse zaak ben je úren zoet

Aangeboden door STAN&CO 10 september 2020

Voor het geval je het nog niet doorhad: de high tea, high beer en de high wine zijn enórm populair. Lekker bijkletsen met vrienden of familie, genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Je bent er uren zoet (en hartig) mee. Bij STAN&CO in hartje Den Haag krijg je namelijk niet één, niet twee, maar drie gangen met lekkers. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

De high tea bestaat al héél lang. Sinds 1840 om precies te zijn. Anna, de hertogin van het Engelse Bedford, kreeg tegen 16:00 uur trek en kon niet wachten tot het diner. Dus werd er voor haar een lichte maaltijd gemaakt, met verschillende theetjes en lekkere hapjes. Wie had toen kunnen bedenken dat we in 2020 een high wine of high beer zouden hebben?

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: STAN&CO

Drie gangen

Want het probleem van Anna kennen we allemaal. Je wilt lekker van je drankje genieten, maar het is nog geen etenstijd. Daarom is zo’n high tea-, -wine of -beer zo ideaal. En guess what: STAN&CO serveert maar liefst drie gangen met drankjes en verschillende hapjes. Bij alle drie de varianten!

“Je hebt daarmee een heel middag- of avondvullend programma. En het mooie is: je hoeft erna niet meer te eten”, vertelt bedrijfsleider van STAN&CO Richard van Elst. “Bij iedere gang krijg je namelijk veel gerechten. Na alle drie de gangen heb je echt geen honger meer.” Handig, dat scheelt ook weer koken :). Maar wat krijg je dan allemaal? Lees vooral verder (waarschuwing: je krijgt er trek van).

High Tea

Bij de high tea (€23,50 p.p.) krijg je onder andere Sticky toffee taart bij de eerste gang, Yakitori-spiesjes bij de tweede gang en een Portugees puddingtaartje bij de derde gang.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: STAN&CO

En dit is nog maar een greep uit de lekkernijen! Natuurlijk krijg je bij iedere gang een speciaal gekozen thee die precies bij de gerechten past.

High Wine

Liever aan de wijn? Laat je verrassen door STAN&CO want bij de high wine (€29,50 p.p.) krijg je bij elke gang een bijpassend glas wijn. “En die schenken we gewoon tot aan de rand vol”, vertelt Richard.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: STAN&CO

Zalm met ricotta en wasabi, getoaste brioche en een macaron-lolly is nog maar een greep uit de lekkernijen. Allemaal vergezeld met een uitstekend bijpassend wijntje natuurlijk!

High Beer

En als laatst, maar zeker niet als de minste heeft STAN&CO de high beer (€29,50 p.p.). De drie verschillende bieren beginnen licht, en bij elke gang bouw je ze op.

Foto: STAN&CO

Zo krijg je bij de eerste gang een frisse Hoegaarden Wit met onder meer vegan spring rolls (loempia’s) en bij de tweede gang een Vedett-biertje met mini-bun burger. Bij de derde gang tenslotte een stevig La Chouffe-biertje met onder anderen een mini Macaron lolly.

Ben je overtuigd en wil je aanschuiven bij STAN&CO Den Haag voor een middag- of avondvullend programma? Reserveer dan nu een tafel (op het terras reserveren hoeft niet).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door STAN&CO. Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Buitenhof 5, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees meer:

Whoop! Op deze datum gaat STAN&CO eindelijk open in Den Haag (en ze geven dikke korting)

Al maanden wordt er hard gewerkt op de hoek van de Passage en het Buitenhof. Nadat Mexicaans restaur...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.