Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit verborgen (en gigagrote) terras aan het water is je nieuwe favoriet

Aangeboden door MaMa Kelly 29 juli 2020

Voor een middag of avond op het terras ga je misschien (net als de rest van Den Haag) vaak naar het Plein of de boulevard. Wij hebben een terras ontdekt waar je niet hutjemutje zit en ook nog eens heerlijk aan het water: MaMa Kelly! Je vindt het terras op de Binckhorst, dus je moet het net even weten te vinden. Maar geloof ons: als je deze plek eenmaal hebt ontdekt, wil je nooit meer weg.

“We hebben zo’n groot terras dat er eigenlijk altijd wel plek is”, vertelt bedrijfsleider Danny. “Tot een uur of acht ’s avonds kun je hier heerlijk in het zonnetje zitten. Wordt het te koud? Dan kun je verhuizen naar het brasseriegedeelte waar je half buiten, half binnen zit.”

Cocktails

Als je eenmaal zit, is het tijd voor een lekker drankje. Danny raadt aan om een cocktail te proberen: “Vooral onze porn star Martini is populair, maar ook de espresso Martini is een aanrader. Heb je even geen zin in alcohol? Neem dan de Shirley Temple. We hebben twaalf gewone cocktails en vier alcoholvrije varianten op de kaart staan, dus er zit altijd wel iets lekkers voor je bij.”

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Mama Kelly Den Haag

Kip of kreeft

Het eten bij MaMa Kelly is trouwens ook niet mis. “We staan bekend om onze kip en kreeft. Het is een aanrader om een hele te bestellen: dan krijg je de kip of kreeft op een grote schaal en kun je hem zelf aansnijden. Als je écht trek hebt kun je hem alleen opeten, maar het is ook een mooi gerecht om te delen.” Even geen trek in kip of kreeft? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een goede steak of vegetarische risotto. “Welk gerecht je ook kiest, we maken alles zelf en met verse ingrediënten.”

Parkeren óf aanleggen voor de deur

Handig om te weten: MaMa Kelly heeft parkeergelegenheid voor de deur. Ze zitten vlakbij de A12, dat maakt het een fijne plek om af te spreken met mensen van buiten de stad. Vanuit het centrum is het tien minuten fietsen. Heb je een boot? Dan kun je ‘m aanleggen bij het terras. Hoe chill is dat!

Tekst gaat verder onder de foto.

Mama Kelly Den Haag

MaMa Kelly zoekt koks en medewerkers bediening

Wij zeggen, tijd om dit terras uit te proberen! Je kunt hier reserveren. Mocht het je wat lijken om te werken op deze toffe plek, dan heb je geluk. “We zijn op zoek naar vakbekwame koks met een passie voor koken”, vertelt Danny. “Daarnaast zoeken we medewerkers voor in de bediening.” Je kunt de vacatures hieronder bekijken.

Mama Kelly Den Haag

Medewerker bediening

We kunnen een heel mooi en lang verhaal vertellen over MaMa Kelly, maar dat doen we niet… Kom gewoon...

Zelfstandig werkend kok

We kunnen een heel mooi en lang verhaal vertellen over MaMa Kelly, maar dat doen we niet… Kom gewoon...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door MaMa Kelly. Meer over MaMa Kelly ontdekken?

MaMa Kelly restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 00:00

Saturnusstraat 100, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.