Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De leukste koffiezaak op het Buitenhof is weer open: dit is er veranderd

Aangeboden door Hometown Coffee + Booze 22 december 2019

We schreven er laatst al over: na mááánden wachten is eindelijk Hometown op het Buitenhof weer open. Nu kunnen we eindelijk weer genieten van de cocos-, en matcha lattes, de romige cappucino’s en de andere koffiespecials. Er zijn echter nog een paar dingen significant veranderd: in plaats van de kleine menukaart heeft Hometown een véél grotere menukaart en in plaats van alleen koffie en fris kun je er ook een lekker borreltje drinken!

Het moge duidelijk zijn: Hometown Coffee heeft een facelift 2.0 gekregen. Normaal gesproken moest je de zaak verlaten om 18.00 uur, nu kun je lekker blijven zitten om te borrelen. Qua ambiance is er verder niet veel veranderd. Het is nog steeds een heerlijke plek om te werken of met vrienden bij te kletsen. Ook staan er een hoop spelletjes voor je klaar om mee te spelen!

Beeld: Hometown x Coffee x Drinks

Waarom de koffie van Hometown?

Wil jij een…..romige cappuccino of een geurige filterkoffie? De barista’s van Hometown Coffee weten precies hoe ze die het lekkerste zetten. Ze maken gebruik van de slow coffee techniek, waarbij met de hand en volgens verschillende speciale methoden filterkoffie wordt gezet. Vooral de fruitige en frisse koffiesoorten komen met die techniek perfect tot hun recht. Maar, zij zetten ook koffie uit de espressomachines altijd voorzien van latte art. Naast koffie hebben ze ook lekkere smoothies, broodjes, bier en wijn, verschillende soorten thee en patisserie. Heb je geen tijd om te zitten maar wel zin in een lekker broodje of iets anders? Dan kun je die uiteraard gewoon meenemen.

Ontbijten

Wist je misschien niet maar Hometown is een hele leuke spot om te ontbijten. Bijvoorbeeld voordat je een dagje de stad in gaat om te shoppen of gewoon, omdat je daar zin in hebt, of op eerste kerstdag: kan ook! Ze hebben hele bijzondere gerechten op de menukaart staan zoals carrot cake of salty snicker overnight oats (JA) of probeer een lekkere breakfast bowl of french toast. Mmmm.. loopt het water al in je mond? Bij ons wel. Ben je volgende keer in de stad? Loop dan een even naar binnen, vinden ze leuk!


Meer over Hometown Coffee + Booze ontdekken?

Hometown Coffee + Booze koffiebars

Geopend09:00 - 18:00

Buitenhof 4, Den Haag

Bekijk meer:koffiebars

adv.