Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Broodzaak op Den Haag Centraal verdwijnt en dit komt ervoor terug

Door Joyce Hoogland 17 mei 2019

De Broodzaak op Den Haag Centraal Station ken je waarschijnlijk wel. Als je ’s morgen hysterisch aan het rennen bent op het station denk je nog: als ik nou maar wat eerder was opgestaan had ik nog een broodje en sapje kunnen halen. Maar nu ga je wéér met honger naar werk.

Maar die De Broodzaak verdwijnt binnenkort van het station en wordt vervangen door Treck, een nieuwe zaak waar je terecht kunt voor lekkers. De Broodzaak verdwijnt overigens niet alleen in Den Haag, maar in heel Nederland. Alle 29 vestigingen worden aankomend anderhalf jaar vervangen door Trek. Wanneer De Broodzaak in Den Haag de deuren sluit, is op dit moment nog niet bekend.

Over Treck

Bij Treck hoef je niet in de rij te staan. Je kunt namelijk afrekenen bij een zelfscankassa. Superchill vinden wij, want in de ochtend kan je soms flink stressen en dat in combinatie met hangry (hongerig en chagrijnig) zijn, kun je weleens onbedoeld sassy reageren.

In het assortiment heeft Treck koude en warme snacks. Er komt van alles te liggen: een broodje buikspek met hoisinsaus en pickled komkommer, een broodje hummus met gegrilde aubergine en za’atar, soep en pizza-twisters. Oh en natuurlijk koffie!

Lees ook:

Lunchen in de buurt van Centraal Station: Burrata Turfmarkt

Snelle hap in de buurt van Centraal Station: Bik Frietwerk

Dineren in de buurt van Den Haag Centraal Station: Hofhouse

Borrelen in de buurt van Centraal Station: MingleMush

We moeten nog een paar jaar wachten op de fietsenstalling bij Centraal Station

Meer over

Eten & drinken

adv.