Onze favoriete adresjes: 6 x chocolade in Den Haag

Door Martine Linnemeijer - Chambone 21 maart 2018

De paasdagen komen er weer aan en daar horen natuurlijk heerlijke paaseitjes bij. Chocolade kan eigenlijk altijd wel 😉 Deze 6 adresjes in Den Haag zijn een absolute must voor de echte liefhebbers!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hop & Stork

Bij Hop & Stork draait alles om ruiken, kijken en proeven. In het (open) chocolade-atelier kun je bijvoorbeeld zien hoe een truffel wordt gespoten en ruik je de zoete, zwoele geur van de bonbons en chocolade die in de winkel te koop zijn. Vergaap je ondertussen aan alle choco kunstwerkjes die er gemaakt worden. En zooooooveel lekkere paaseitjes!

Foto: Hop & Stork

Hop & Stork speciaalzaken

nu open10:00 - 18:00

Passage 82

Bekijk meer:speciaalzaken

Meneer Chocola

Geniet midden in Scheveningen-dorp van koffie, lunch en patisserie in Franse sferen. Bij Meneer Chocola is er altijd wel iets lekkers te smullen. Wat dacht je van deze huisgemaakte bonbons gevuld met o.a. dragon, chili en passievrucht! Mmmmmm….

Facebook: Meneer Chocolade

Meneer Chocola koffiebars

nu open08:00 - 17:00

Keizerstraat 124

Bekijk meer:koffiebars

Bonbon-Atelier Westerbeek

Een beetje verborgen in het Statenkwartier, net achter De Fred, vind je dit zoete geheim. Zodra je de deur opent, gaan je zintuigen aan het werk. Met eigen ogen kun je zien hoe chocolatier Nico Fernandes met de hand meer dan 30 soorten bonbons maakt. Het chocolade ambacht wordt hier al sinds 1910 beofend.

Foto: Westerbeek Bonbon Atelier

Bonbon-atelier Westerbeek speciaalzaken

nu open09:00 - 18:00

Van Slingelandtstraat 121

Bekijk meer:speciaalzaken

Banketbakkerij Boheemen

Banketbakkerij Boheemen is sinds 1953 een fenomeen in Den Haag en omstreken. Vooral hun Bossche Bollen zijn beroemd! In het eerste weekend van februari is er altijd een bollen actie waar hele volksstammen op afkomen. Het verkooprecord staat op 55.000 Bossche bollen in drie dagen!

Foto: Boheemen Banketbakkerij

Banketbakkerij Boheemen bakkers

nu open08:00 - 17:30

Laan van Nieuw Oost-Indië 225

Bekijk meer:bakkers

Leonidas bonbons

Het Belgische chocoladehuis Leonidas heeft internationale faam en mag in ons lijstje niet ontbreken. Naar een feestje met een goed gevuld Leonidas doosje chocolade en pralines? Gegarandeerd punten scoren!

Leonidas bonbons speciaalzaken

nu open10:00 - 18:00

Passage 26

Bekijk meer:speciaalzaken

Froetz Chocolate Makers

De bonbon 2.0 hoor bij Froetz Chocolate Makers. Hier maken ze designer bonbons en custom-made chocolade repen. Laat je verrassen door bijzondere smaken als: Pastis, Marokkaanse munt, framboos wodka, gezouten caramel, amarena kers, whisky, fragola di bosco, pistache en spekkoek….

Foto: Facebook Froetz

Froetz Chocolate Makers speciaalzaken

nu open07:30 - 16:00

Binckhorstlaan 36

Bekijk meer:speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie