Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! Je kunt nu in Peruaanse stijl dineren in onze haven

Aangeboden door Callao Cevicheria 6 juli 2019

Er is een nieuwe culinaire hotspot in onze haven geopend: Callao Cevicheria. Naast dat je heerlijk kunt zitten aan het water, met prachtig uitzicht, kun je er ook nog eens geweldig eten. Namelijk culinaire creaties uit de Peruaanse keuken.

Als je dit een keer hebt geproefd wil je niet meer anders. Dat is ook precies wat chef Jaime Pesaque wil. De Peruaanse chef is opgeleid in verschillende Michelin restaurants in Peru en Spanje en brengt nu de overheerlijke Peruaanse keuken naar Scheveningen.

Interieur Callao Cevicheria | Beeld: Callao Cevicheria

Avondje uit

Wat kun je verwachten? Niet alleen het eten maar ook de ambiance neemt je mee naar de sfeervolle straten van Peru. Je bent echt een avondje uit. De gastvrouw verwelkomt je bij de deur en wijst je naar je mooi gedekte tafel aan het water. Wat een hoop wijnen! Gelukkig staat de bediening voor je klaar om je in de perfecte wijn/ spijs keuze te begeleiden.

Neem je de Callao ceviche gemaakt van corvina vis, callao tijgermelk, mais,rode ui en geglazuurde aardappel of de Arroz Chaufa, een overheerlijke vegetarisch gerecht gemaakt van seizoenspaddenstoelen, diverse verrassingsgroentes, met pinda’s, een tortilla en miso-alioli?

Gerechten Callao Cevicheria | Beeld: Callao Cevicheria

Shared dining

Ga je met een groep uit eten? Probeer dan eens shared dining: oftewel gezamelijk genieten en alle gerechten proeven en delen. Wat proef jij? Zo komt het gesprek wel héél makkelijk op gang. Het maakt dineren misschien wel nog leuker en gezelliger.

Alles vers

Callao Cevicheria is elke dag geopend voor diner maar van donderdag tot en met zondag kun je er ook heerlijk lunchen. Als wij bij Callao zijn springen we even de keuken in om chef Jaime te vragen wat zijn geheim is.

”Het verschil zit in de ambachtelijke ingrediënten. Bij Callao Cevicheria worden alleen producten van hoge kwaliteit gebruikt omdat we weten dat het verschil maakt. Dit combineren we met culinaire technieken en authentieke kruiden waardoor traditionele Peruaanse gerechten worden omgezet in verfijnde en smakelijke culinaire creaties”, aldus chef Jaime Pesaque.

Proeven

Het is chef Jaime’s passie om iedereen van de traditionele Peruaanse keuken te laten genieten. Ben je benieuwd? Gebruik de oranje button om te reserveren!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Callao Cevicheria. Meer over Callao Cevicheria ontdekken?

Callao Cevicheria

Geopend16:00 - 23:00

Doctor Lelykade 29, Den Haag

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.