Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chill: McDonald’s wordt nu bijna overal in Den Haag bij je bezorgd (met vette korting!)

Aangeboden door Uber Eats 17 oktober 2019

Wie in- of rond het centrum van Den Haag woont, kan al een tijdje McDonald’s bestellen. Woon je daarbuiten? Dan had je tot nu toe pech. Tot nu toe, ja: Uber Eats bezorgt sinds 17 oktober ook McDonald’s in Den Haag Loosduinen en Leidschendam. Kom maar door met die McFlurry, Big Mac en Happy Meal!

Behalve McDonald’s kun je met Uber Eats ook het eten van heel veel andere restaurants thuis laten bezorgen. Bestel een oosters gerecht bij Fong Shou, een vers belegd broodje bij Bakker Tim, een lekkerbekje bij Vishandel Groen of een Tam Thai bij restaurant Siem. Of wat dacht je van een sandwich steak tartaar van NR11 uit Leidschendam? Je kunt bijna de hele dag bestellen: de bezorgpartners van Uber Eats staan elke dag van 11.00 tot 23.00 uur voor je paraat. Op vrijdag en zaterdag bezorgen ze zelfs tot 01.00 uur!

Bestellen is super makkelijk

Een bestelling plaatsen bij je favo restaurant via Uber Eats is een fluitje van een cent. Download de Uber Eats app, selecteer waar je zin in hebt en betaal vervolgens via iDEAL, creditcard of PayPal. Net als bij de taxiservice van Uber kun je volgen waar de koerier zich op dat moment bevindt. Binnen 30 minuten staat de bestelling voor je neus.

Je krijgt nu vette korting

Om kennis te maken met de bezorgdienst, kun je tot en met 30 november 2019 gebruikmaken van de volgende promocode: DENHAAG20IDB. Deze code geeft €20,- korting (twee keer €10,-) op de eerste twee bestellingen met een minimum bestelbedrag van €18,-.

Bezorgd op elke plek

Wist je trouwens dat Uber Eats niet alleen tot aan de voordeur bezorgt, maar op elke gewenste plek? Dus ook als je niet thuis bent, kun je een maaltijd laten bezorgen. Dus waar wacht je nog op? Download de app via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uber Eats. Meer over Uber Eats ontdekken?

Uber Eats restaurants en horeca

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.