Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

8x uit eten in Scheveningen

Door Martine Linnemeijer - Chambone 3 oktober 2017

Waar kan je goed uit eten in Scheveningen? Wij zetten 8 favoriete restaurants rond de Scheveningse haven en boulevard voor je op een rijtje.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Waterproef

Niet een restaurant om met je kaplaarzen binnen te stappen. Maar als je iets bijzonders zoekt in Scheveningen, hier moet je zijn. “Een kanjer langs de kade: in deze mooie mix van oud en modern kunnen tot 100 gasten bediend worden. De keuken is actueel en de bediening losjes. Blikvanger is de wijnkaart, spectaculair door zijn aanbod en concept.” – Michelingids2017


Meer over Waterproef ontdekken?

Waterproef restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Doctor Lelykade 25, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Weduwe van Toorn

Al meer dan 100 jaar een begrip in Scheveningen. Midden in de haven, wordt de vis van de boot meerdere malen per dag rechtstreeks het restaurant binnengebracht, verser kan het niet. Onze favoriet zijn toch wel de sliptongetjes. Levensgenieters, dagjesmensen, bouwvakkers, kunstenaars, diplomaten en zelfs leden van het koninklijk huis. Hier zit iedereen door elkaar.


Meer over Weduwe van der Toorn ontdekken?

Weduwe van der Toorn Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Treilerdwarsweg 2, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten

Mero

Op de kop van de 1e haven vind je dit fijne visrestaurant. Sinds kort in een nieuw jasje gestoken, met frisse kleuren, een moderne uitstraling, een lounge gedeelte en natuurlijk een lekkere menukaart. Onze tips: Fines de Claires en Kreeft!


Meer over Mero ontdekken?

Mero restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Vissershavenweg 61-E, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Sui Sha Ya

Wil je echt een bijzondere ervaring, dan is het kijken naar de teppan yaki koks aan de bakplaat natuurlijk geweldig. En zo lekker! A la minuut en met Japanse precisie. Ook een feest voor (wat oudere) kinderen.


Meer over Sui Sha Ya ontdekken?

Sui Sha Ya restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Zwolsestraat 1, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Simonis aan de Haven

Natuurlijk kan je je visje hier halen en thuis opeten, maar de echte Simonis ervaring krijg je als je blijft eten. Stel je geen chic restaurant voor, dit is de rauwe haven experience. Bestellen aan de bar, wachten tot je nummer wordt omgeroepen en smullen maar. Kom met honger, want de porties zijn G.R.O.O.T.


Meer over Simonis aan de haven ontdekken?

Simonis aan de haven viswinkels

Geopend09:00 - 21:00

Visafslagweg 20, Den Haag

Bekijk meer:viswinkels

Oma Toos

Ouderwetse Hollandse pot, zoals oma het maakte. Na een lange strandwandeling op een koude dag, hier een bord stampot met speklap bestellen of een grote appelpannenkoek, hoe lekker is dat! Leuke speelhoek voor de kids en super lieve eigenaren.

Oma Toos Scheveningen
Foto: Oma Toos

Meer over Oma Toos ontdekken?

Oma Toos restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:00

Doctor Lelykade 3r, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Catch

Wederom eentje in de rij van Simonis succesnummers. Prachtige ambiance, heerlijke vis en (zeker in de zomer) een geweldig uitzicht op de jachthaven. Wel van te voren reserveren want dit restaurant is erg populair onder de Hagenaren.

Foto: Catch

Meer over Catch by Simonis ontdekken?

Catch by Simonis restaurants en horeca

Geopend12:00 - 01:00

Dr. Lelykade 43, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Pier

Een attractie op zich natuurlijk, De Pier. Het uitzicht is fantastisch en de sfeer wordt steeds hipper. Met allerlei leuke foodconcepten waar je echt lekker eten kunt vinden. Denk aan falafel en kip gyros (biologisch!) bij Happy Food, een heerlijk broodje hamburger bij de Firma Pickles of een zak ambachtelijke friet van Friterie Par Hasard. Daarna bij een van de barretjes een lekker biertje halen, aan een van de grote tafels bij het raam gaan zitten en genieten van de golven. Alle info: www.pier.nl

Foto: Milene van Arendonk

 

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.