7x Italiaans eten in Den Haag

Door Martine Linnemeijer - Chambone 7 november 2017

Heb je zin in een lekkere pasta of een knapperige pizza uit de houtoven? In Den Haag kun je dan je hart ophalen! Wij hebben de populairste Italiaanse hotspots op een rijtje gezet voor je. Dat wordt smullen!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Jamie’s Italian

Jamie's Italian Foto Joyce Hoogland
Jamie’s Italian Foto Joyce Hoogland

Het restaurant is over de hele wereld geliefd voor zijn relaxte, gezinsvriendelijke sfeer en pure Italiaanse gerechten. Alle producten die gebruikt worden bij Jamie’s Italian zijn seizoensgebonden en van de beste lokale leveranciers. En dat proef je! De menukaart staat vol met de lekkerste Italiaanse antipasti, secundi en pizza’s. Je kunt alles ook in kleinere porties bestellen zodat je maximaal kunt genieten van al het lekkers en het samen genieten, volgens goed Italiaans gebruik, ook écht kan!


Meer over Jamie’s Italian ontdekken?

Jamie’s Italian italiaanse restaurants

Gesloten12:00 - 22:30

Grote Marktstraat 37, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Follia

Italiaans eten Den Haag
Foto: Follia

Bij Follia op de Frederikstraat kun je zalige pizza uit de houtoven eten. En de rest van de kaart is ook meer dan de moeite waard. Met een wisselende kaart kun je kiezen uit heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten volgens traditioneel Italiaans recept. Het is er wel altijd druk, ook op doordeweekse dagen. Dus reserveren of veel geduld is wel een tip. Onze favoriet? Pizza Tartufo e Prosciutto!


Meer over Follia ontdekken?

Follia italiaanse restaurants

Gesloten12:00 - 22:30

Frederikstraat 62, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

La Fenice

Italiaans eten Den Haag

De Denneweg wordt steeds leuker en met de komst van La Fenice in oktober, is er een klein stukje Italië bijgekomen. Eigenaar Marco brengt meer dan alleen pasta en pizza, hij laat ons kennismaken met de Italiaanse levensstijl en de echte Venetiaanse keuken. Vrolijkheid, passie en genieten. Dat staat hier altijd voorop.


Meer over La Fenice ontdekken?

La Fenice italiaanse restaurants

Gesloten11:00 - 23:00

Denneweg 59A, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Pastanini

Italiaans eten Den Haag
Italiaans eten bij Pastanini Den Haag

Op de populaire Frederik Hendriklaan vind je dit knusse Italiaanse restaurant. Pastanini is niet alleen populair om een hapje te eten, maar ook het take-away menu is geliefd bij de bewoners van het Statenkwartier. In de zomer is het ook heerlijk op het terras. Even waan je je in Italië, lekker op de stoep met een glas wijn en heerlijke bruschetta mista. La Dolce Vita in Den Haag!


Meer over Pastanini ontdekken?

Pastanini restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Frederik Hendriklaan 79, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Vincenzo’s

Italiaans eten Den Haag
Foto: Vincenzo’s

In de Prins Hendrikstraat, tussen lunchroom Appeltje Eitje en Curry en Cocos (schoenenwinkel The Walk met zijn handgemaakte schoenen zit daar nog tussen) vind je pizzeria Vincenzo’s. Ze bezorgen niet maar de sfeer in het restaurant is zo goed dat je je pizza ook echt liever ter plekke op eet. De moeder van Vincenzo maakt naar eigen huisrecept de limoncello. En tja… gewoon komen proeven zeggen wij, zo lekker!


Meer over Vincenzo’s Pizzeria ontdekken?

Vincenzo’s Pizzeria pizzeria's

Gesloten17:00 - 23:00

Prins Hendrikstraat 75, Den Haag

Bekijk meer:pizzeria's

Burrata

Italiaans eten Den Haag
Foto: Burrata

Het Italiaanse restaurant Burrata is al een tijdje te vinden aan het Goudenregenplein in Den Haag. Vanwege het grote succes van dat restaurant is er nu een tweede vestiging aan de Turfmarkt. Het restaurant heeft een uitgebreide Italiaanse wijnkaart en er worden authentieke Italiaanse gerechten geserveerd waaronder antipasti’s, vis en pizza’s uit de steenoven. Alle producten bij Burrata zijn voorzien van het keurmerk Slowfood. Puur, schoon en eerlijk, en dat proef je!


Meer over Burrata Turfmarkt ontdekken?

Burrata Turfmarkt italiaanse restaurants

Gesloten09:30 - 22:00

Turfmarkt 87, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Da Lina’s Little Eataly

Italiaans eten Den Haag
Foto: Da Lina’s Little Eataly

Omdat Lina gewoon dol is op lekker eten maken, heeft ze samen met dochter Tamara hun gemoedelijke zaak geopend. Je waant je echt even in Italië. De lekkerste dagverse Italiaanse gerechten in de vitrine. Homemade by Lina. Veel temperament, gezelligheid en gastvrijheid. Je kunt er de hele dag terecht van ontbijt tot diner, van vers belegde broodjes (panini) tot een heerlijk stuk taart (dolci) of een Italian High tea. Wij hebben gesmuld van truffel risotto en pasta met zalm. Om je vingers bij af te likken…


Meer over Da Lina ontdekken?

Da Lina italiaanse restaurants

Gesloten09:00 - 19:30

Noordeinde 119, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.