Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x vegetarisch eten in Den Haag

Door Martine Linnemeijer - Chambone 1 november 2017

Vegetariërs worden in restaurants gelukkig al lang niet meer afgescheept met een gebakken ei of een flauwe salade. Den Haag heeft ontzettend veel fijne tentjes waar vegetarisch eten gewoon een feestje is. Wij hebben er zeven op een rijtje voor je gezet.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Hortus

Hortus is een gastronomisch vegetarisch restaurant op één van de mooiste pleinen van Den Haag, het gezellige Anna Paulownaplein in het Zeeheldenkwartier. Hortus is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het fris ingerichte restaurant biedt vegetarische en veganistische gerechten met veel smaak en oog voor detail. Ook voor niet-vegetariërs is Hortus een geweldig restaurant!


Meer over Hortus ontdekken?

Hortus vegetarische restaurants

Geopend09:00 - 22:30

Anna Paulownaplein 3, Den Haag

Bekijk meer:vegetarische restaurants

De Vegetarische Snackbar 

Vegetarisch eten in Den Haag kun je afhalen of bestellen bij de Vegetarische Snackbar. Veel van hun producten zijn veganistisch en 100% plantaardig. Ook het brood en de sauzen zijn 100% plantaardig. En mocht er een uitzondering zijn, bij het gebruik van ei of melk bijvoorbeeld, dan staat dat duidelijk aangegeven.


Meer over De Vegetarische Snackbar ontdekken?

De Vegetarische Snackbar vegetarische restaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Stationsplein 5A, Den Haag

Bekijk meer:vegetarische restaurants

SLA

SLA_DenHaag

Een hippe en sfeervolle plek waar je een salade van het menu kiest of er eentje helemaal zelf samenstelt. Ieder seizoen heeft eigen smaken. Daarom verandert het menu om de drie maanden. Of je nou graag vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet: het menu is voor iedereen toegankelijk. Zeker als je zelf alles kiest! Eerlijk is eerlijk, wij kenden niet alle ingrediënten, maar we werden ontzettend aardig en geduldig geholpen. Nu weten we alles van groene peultjes en alle mogelijke granen en zaden.


Meer over SLA Kerkplein ontdekken?

SLA Kerkplein juice bars

Gesloten11:00 - 21:00

Kerkplein 4A, Den Haag

Bekijk meer:juice bars

Veggies On Fire

Veggies On Fire biedt uitsluitend puur plantaardige gerechten en dranken. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong en lokaal verbouwd. Om een gerecht net wat meer spanning te geven, worden er hier en daar wat exotische producten gebruikt zoals in onze Chipotle Burger. De gerookte Mexicaanse Chipotle Pepers importeren zij zelf uit Mexico.


Meer over Veggies On Fire ontdekken?

Veggies On Fire vegetarische restaurants

Gesloten17:00 - 23:00

Beeklaan 385, Den Haag

Bekijk meer:vegetarische restaurants

FOAM

Bij Foam is alles 100% plantaardig en met veel liefde bereidt. Alle gerechten en dranken zijn ook ‘to-go’ verkrijgbaar. Sounds good! Wij vonden het vooral een verrassing om te ontdekken dat het zo lekker kan zijn, al die plantjes. Wat een fijne, lichte plek ook.


Meer over Foam ontdekken?

Foam lunch

Gesloten10:00 - 17:00

Frederikstraat 44, Den Haag

Bekijk meer:lunch

Hagedis

Vegetarisch eten Den Haag
Foto: Facebook Hagedis

 

Vegetarisch restaurant Hagedis is een van de oudere vegetarische restaurants in Den Haag. Het zit sinds 2004 in de Grote Pyr, een mooi monumentaal schoolgebouw in het Zeeheldenkwartier. Het menu wisselt wekelijks en hun mooie, bijzondere ruimte wordt buiten openingstijden ook veel gebruikt voor feestjes en speciale gelegenheden. De Hagedis gebruikt uitsluitend biologische grondstoffen en het restaurant maakt deel uit van de ecologische woon- en werkgemeenschap ‘De Grote Pyr’.

 


Meer over Hagedis ontdekken?

Hagedis vegetarische restaurants

Gesloten17:00 - 21:00

Waldeck Pyrmontkade 116, Den Haag

Bekijk meer:vegetarische restaurants

The Leaf

Restaurant The Leaf is een familiebedrijf. Het team bestaat uit Zhen Lam, Arjen Roose, Joey Lam en Cha Cha Lou. The Leaf is een 100% vegetarisch restaurant. Op hun menukaart staan alleen maar vegetarische gerechten en zelfs een paar vedische gerechten. “Food for the Soul” zoals ze zelf zeggen.


Meer over The Leaf ontdekken?

The Leaf vegetarische restaurants

Gesloten12:00 - 21:00

Spui 235A, Den Haag

Bekijk meer:vegetarische restaurants
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.