De 7 leukste Gin Tonic bars in Den Haag

Door Martine Linnemeijer - Chambone 5 september 2017

Waar in Den Haag bestel je de lekkerste gin tonic en zit je ook nog eens heerlijk? Wij vonden de 7 leukste bars en offerden onszelf op om het assortiment eens kundig te proeven. Het leven is zwaar bij Indebuurt maar iemand moet het doen! 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Jamey Bennett

Jamie Bennett Den Haag
Foto by: Sharman Images

Deze hippe Haagse huiskamer heeft het allemaal. Een open haard met luie stoelen om vroeg op de dag je latte te drinken, een uitgebreide kaart voor een sharing dinner met vrienden, maar oh lala… wij komen voor de gin tonic! Onze favoriet? Warner Edwards gin met elderflower tonic en granaatappel.

Jamey Bennett restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 00:00

Plaats 11, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Wicked Wines

Wicked Wines Den Haag

In deze sfeervolle wijnbar met een Frans-Aziatische kaart vind je niet alleen een uitgebreid wijnmenu, maar ook een indrukwekkend gin tonic-assortiment. Perfect te combineren met een traditionele Sunday Roast. Say no more!

Wicked Wines restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 01:00

Bazarstraat 42, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Café Franklin

foto: Café Franklin

Een stoer, robuust café met hoog ‘thuisgevoel’ gehalte. De uitgebreide bierkaart mag er zijn, maar no worries, de klassieke Hendrick’s gin tonic met komkommer mixen ze als de beste. Samen met een knapperig gegrild kippetje en huisgemaakte frieten de perfecte start van je zaterdagavond!

Café Franklin restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 00:30

Valkenbosplein 24, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Whoosah

Beachclub Whoosah Scheveningen

Er is niets lekkerders dan met een gin tonic in je hand een zonnige dag afsluiten bij Whoosah in Scheveningen. Je waant je even op Ibiza. Met z’n relaxte sfeer, mooie bomen en grote loungebanken is het goed toeven bij deze hippe strandtent aan het Zwarte Pad. Uiteraard alleen geopend tijdens het strandseizoen maar het is het wachten én de wandeling door de duinen meer dan waard.

Whoosah strandtenten

Nu gesloten09:00 - 01:00

Zwarte Pad 66, Scheveningen

Bekijk meer:strandtenten

Millers Cocktail Kitchen

Millers Den Haag
Foto by: Sharman Images

Onlangs opende Millers Cocktail Kitchen haar deuren aan het Plein in Den Haag. Een bar met allure waar wij ons al snel prima thuis voelden. Combineer je gin tonic met de overheerlijke Aziatische hapjes en deze nieuwe hotspot staat zonder twijfel direct op je favorietenlijstje.

Millers Cocktail & Kitchen cocktailbars

Nu gesloten16:00 - 01:00

Plein 10, Den Haag

Bekijk meer:cocktailbars

Mama Kelly

Mama Kelly Den Haag

In de oude Caballero fabriek bevindt zich urban bistro MaMa Kelly. Urban bistro… alleen al daardoor weet je dat je hip bezig bent. Mede dankzij het coole industriële interieur en het overzichtelijke menu – kip of kreeft, that’s it – is dit restaurant een genot om te bezoeken. En ze weten hoe je een goddelijk gin tonic maakt. Wij zijn fan!

Mama Kelly restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 00:00

Saturnusstraat 100, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

MILú

MILú Den Haag
Foto by: Sharman Images

Midden in de stad vind je het heerlijke terras van MILú. Verscholen tussen de Grote Kerk en het geroezemoes van de drukke uitgaans steegjes. Het interieur is een plaatje en de live DJ maakt hier iedere weekend weer een fijn feestje. De gin tonic kaart mag er zijn, laat je verrassen door de spannende combinaties die MILú heeft bedacht.

MILú restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 01:30

Driehoekjes 15, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.